ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2016 | 14:34

Χειρουργική επέμβαση παρθενικού υμένα

Κάποια άλλη που να έχει κάνει;
15
 
 
 
 
σχόλια
Είναι μια πολύ γρήγορη και ανώδυνη επέμβαση που γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά και χωρίς πιθανές επιπλοκές. Βέβαια οι κοπέλες που έχουν άτρητο ή μερικώς άτρητο υμένα αντιμετωπίζουν συνήθως παράλληλα φόβο διεισδυσης (καθώς κάθε προσπάθεια πριν είναι επώδυνη) ο οποίος μπορεί στην συνέχεια να αντιμετωπιστεί με ασκήσεις και/ή συνεδρίες με ψυχολόγο.Καλή τύχη :)
Κι εγώ παρανόησα οπότε ζητώ συγγνώμη. Πάντως ορισμένοι αντί να κάνετε ερωτήσεις για θέματα υγείας, καλύτερα να απευθύνεστε απευθείας σε 2-3 γιατρούς, γιατί όσο καλή πρόθεση και να έχουμε, ιντερνετική διάγνωση δεν γίνεται ακόμα και από γνώστες.
Σε εναν ανηθικο ανερματιστο γιατρο ειναι πανευκολο εκμεταλλευομενος ακριβως την αγνοια να προτεινει επεμβαση (που για αυτον ειναι κυριολεκτικα ενα λεπτο εργασια - η νορμαλ καισαρικη που ειναι μειζον χειρουργειο για να καταλαβεις παιρνει εικοσι λεπτα). Μια φοβισμενη κοπελιτσα που τωρα ξεκινα τις προσπαθειες ειναι αριστο υποψηφιο θυμα.
Βεβαιωσου απο τα σχεδιαγραμματα στο ιντερνετ οτι οντως εχεις ατρητο υμενα (βασικα δεν θα τρεχει ουτε αιμα περιοδου) και οτι δεν εχεις πεσει σε γιατρο που θελει ευκολα αμοιβη για το τιποτα....
Μια υπερβολικα μικρη μεριδα γυναικων εχει υμενα τελειως χωρις περασμα (συνηθως εχειμικροοπες απο οπου τρεχει το αιμα). Οταν ειναι ετσι η πρωτη σεξουαλικη επαφη ειναι δυσκολη (πιο επωδυνη απο το συνηθες) κι επιπλεον δεν τρεχει το αιμα με αποτελεσμα συσσωρευση του εσωτερικα, πραγμα μαλλον ανθυγιεινο, οποτε προτεινεται χειρουρφικη διανοιξη.
Πολύ πολύ ενδιαφέρον! Κι εγώ για τις μικροοπές ήξερα, που γίνονται και αφορμή για να συλληψθεί παιδί χωρίς κανονικό σεξ. Την άλλη περιπτωση την αγνοούσα.Οπότε, εξελαβα τελείως λανθασμένα την εξομολόγηση, καθώς νόμιζα ότι αναφέρεται σε αντιστροφη επεμβαση..
Ναι, καταλαβα οτι παρανοησες, γι' αυτο και απαντησα.Κι αν θες και την γνωμη μου, θεωρω παντελως απιθανο να συλλαβει γυναικα με υμενα απο τις μικροοπες, εκτος πια κι αν γινει εγχυση σπερματος με σπερματοζωαρια πρωταθλητες στην " πεταλουδα"... ;)
Ή ετσι γραφτηκε η ....μυθολογια. Τες πα για να μην παρεξηγηθω κιολας, μιας και δεν ξερω τα ατομα κι ισως δημιουργω παρεξηγηση, δεν ειναι ολοι οι μυθοι που κυκλοφορουν περι σεξ βασισμενοι σε γεγονοτα. Στο λεω με θεση κι αποψη.
Scroll to top icon