ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2016 | 21:52

Δεν ξερω τι να κανω με τη ζωη μου

Ειμαι 16 χρονων και μεσα σε αυτο το καλοκαιρι πρεπει να εχω αποφασίσει κατευθυνση ( θετικη - θεωρητική ). Μετα απο πολλες αλλαγές κατεληξα στην θετική αφου τα παω καλα σε αυτα τα μαθηματα. Το δυσκολο ειναι να αποφασίσω σε πιο πεδιο θέλω να παω και τι επάγγελμα να κανω. Αισθανομαι μεγαλη πιεση και άγχος για τη ζωη μου και κυριος το μελλον μου. Δεν θελω να εγκλωβιστώ σε ενα επάγγελμα που δε θα με ικανοποιεί ή δεν θα μου αρέσει. Αυτο που ξερω ειναι οτι δεν θα ηθελα να ασχοληθω με την εκπαίδευση, τα οικονομικά και το στρατο. Για τα οικονομικά και το στρατό έχω αμφιβολίες οχι γιατί με ενδιαφερουν αλλά γιατι εχω ακουσει ότι έχουν καλη επαγγελματική αποκατασταση. Θα ηθελα να βρω καποιο επαγγελμα που να με ολοκληρώνει αλλα κυρίως να εχω βρει καποιο ενδιαφέρων σε αυτο και να μου αρεσει. Επιπλεον θα ηθελα να εχει καλο μισθο και επαγγελματική αποκατάσταση. Ισως αυτα που ζηταω σε συνδιασμό για ένα επαγγελμα είναι πολλα. Αν εχετε καποια πρόταση θα ηθελα πολύ να την ακούσω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κατ αρχάς μην αγχώνεσαι τόσο. Εγώ αποφάσισα σχολή ακριβώς πριν κάνω το μηχανογραφικό, και 8 χρόνια αργότερα έχω αλλάξει γνώμη τουλάχιστον 3 φορές. Θα βρεις το δρόμο σου με τον καιρό, σε τόσο μικρή ηλικία είναι λογικό να μη ξέρεις ακόμη. Απλά για να σε ξεαγχώσω. Εύχομαι να βρεις αυτό που θες να κάνεις, είτε τώρα είτε αργότερα.Υ.Γ. Καλή επιλογή κατεύθυνσης, σου δίνει περισσότερες επιλογές.
Θα μπορούσες να κάνεις ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει, αλλά εμένα τότε είχε επιβεβαιώσει τις επιλογές μου. Επίσης μπορεί να σου εμφανίσει σχολές που δεν είχες σκεφτεί.
Scroll to top icon