ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2016 | 16:18

Η λαΪκιά πεθερά

Καλησπέρα σας.Η πεθερά μου στο γάμο μου, (παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο),όταν κάποια στιγμή στο γλέντι, ζήτησα στον άντρα μου να χορέψουμε, εκείνη πετάχτηκε με θυμωμένο, επιθετικό ύφος και μου είπε ότι ο γιος της δεν μπορεί να χορέψει γιατί είναι κουρασμένος. Εγώ θύμωσα,( γιατί στο γάμο οι άνθρωποι μόνο ευχές πρέπει να δίνουν), αγνοώντας την με έντονο ύφος ζήτησα στον άντρα μου να χορέψουμε, ακόμα κι αν μου χε πει ότι ήταν κουρασμένος. Αυτή τότε μαζεύτηκε γιατί κατάλαβε ότι θα έκανα σκηνή στο σύζυγό μου και θα έβρισκε άσχημα το μπελά της. Γενικά αυτή η γυναίκα είναι στον κόσμο της, αλλά αγριοκοιτάζει και είναι μικροπρεπής. Κρατάω ιδιαίτερες αποστάσεις γιατί νιώθω ότι είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω για τον γάμο μου. Οι πεθεροί μου για πολλά χρόνια ήθελαν ο άντρας μου να τους δίνει χρήματα, εκείνος τους κατάλαβε και δεν τους ξανάδωσε, γιατί ενώ τους πλήρωνε τα πάντα, εκείνοι δεν τον βοήθησαν πουθενά, ήταν από αυτούς που ήθελαν μόνο να παίρνουν, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του παιδιού τους- δυσλειτουργικοί γονείς-Παρόλ'αυτά κρατάω αποστάσεις όπως προανέφερα γιατί δεν θέλω να παίρνουν δικαιώματα και να μας ζητιανεύουν αλλά και γιατί δεν μου αρέσουν οι μικροπρεπείς άνθρωποι. Πιστεύω ότι κάνω το σωστό.
4
 
 
 
 
σχόλια
Tης πεθεράς σου δε της πέφτει κανένας λόγος για το τι κάνεις εσύ με τον άντρα σου. Και ειδικά ύστερα από αυτό που σου είπε δεν έχεις λόγο να της ξαναμιλήσεις ποτέ. Καλά κάνεις και κρατάς αποστάσεις. Από μακριά και αγαπημένοι που λένε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon