ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2016 | 17:07

Στερνη μου γνωση

Εχω απογοητευτει πλεον στα 36 μου δεν νομίζω οτι θα ξαναερωτευτω, αλλσ ας προσεχα κ ας ζυγιζα τα πράγματα καλύτερα στον παρελθον κ ας κρατουσα καποιους ανθρώπους που τωρα σκεφτομαι οτι εχω κανει λαθος που αφησα,οχι για να μην ειμαι μόνη,και τωρα ειναι αργα, κ οι επιλογές τωρα απειροελαχιστες.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ολοι κάνουμε λάθη, όλοι μετανιώνουμε για πράγματα που κάναμε ή δεν κάναμε και για τις επιλογές μας. Ομως το να λες οτι δεν θα ξαναερωτευτείς είναι απλά ανόητο γιατί ο έρωτας δεν έχει ηλικία.Οσο πιο νέος είσαι τόσο πιο εύκολο είναι αλλά όχι λόγο της ηλικίας, λόγω των εμπειριών. Δεν έχεις απογοητευτεί ακόμα, δεν έχεις πονέσει τόσο και οι άμυνές σου δεν είναι τόσες πολλές. Επειτα μεγαλώνοντας κι εσύ έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τους αλλους, και εντάξει στατιστικά υπάρχουν περισσότεροι ελεύθεροι στα 20+ απ οτι στα 30+Αρα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο, αυτό είναι σίγουρο, αλλά μπορείς να βρεις τον έρωτα σε οποιαδήτοτε ηλικία αρκεί να το θέλεις και να είσαι δεκτικός στο να γνωρίζεις νέα άτομα.
Δεν νοείται ''προσπάθεια'' σε αυτά τα πράγματα... ή συμβαίνουν ή όχι.... Συμφωνώ πάντως ότι απαιτείται να είναι δεκτικός πάντως στο να ''γνωρίζει'', όχι ως κοινωνική γνωριμία αλλά ως βαθύτερη προσέγγιση κάποιου....
Φυσικά και πρέπει να προσπαθήσεις! Να προσπαθήσεις να γνωρίσεις κόσμο, όταν βρεις κάποιον που σε ενδιαφέρει να προσπαθήσεις να τον γνωρίσεις καλύτερα. Αν κάθεσαι στο σπίτι και περιμένεις να σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα ή αν περιμένεις να δεις απλά κάποιον και να ερωτευτείς τότε ναι οι πιθανότητες να βρεις τον έρωτα είναι απειροελάχιστες. Φυσικά δεν εννοώ ότι η προσπάθεια έγκειται στο να "υποχρεώσεις" τον εαυτό σου να είναι με κάποιον απλά για να μην είσαι μόνος.Επίσης δεν υπάρχει κάτι κακό στο να γνωρίσεις κάποιον μόνο κοινωνικά, βαθύτερη προσέγγιση δεν μπορεί να υπάρξει στην πρώτη γνωριμία συνήθως...αυτό προκύπτει στην πορεία. Αλλά γενικά οι γνωριμίες δεν είναι κακό...πόσα ζευγάρια έχουν προκύψει λόγω φίλων γνωστών?
Scroll to top icon