ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2016 | 21:31

Βαψιμο αντρες

Ειχα μια συζητηση με τον κολλητο μου, ο οποιος μου ελεγε οτι γενικα του αρεσουν οι κοπελες που δεν βαφονται, αυτες δηλαδη που δειχνουν τη φυσικη τους ομορφια. Μαλιστα μου χε πει κ πιο συγκεκριμενα οτι δεν του αρεσουν καθολου οι κοπελες που βαφονται, επειδη νιωθει πως θελουν κατι να κρυψουν κ οτι εχουν ανασφαλεια με την αληθινη εικονα τους κλπ. Ομως η κοπελα με την οποια "βρισκονται" αυτη την περιοδο ειναι το αλλο ακρο, δηλαδη οχι απλα βαφεται, αλλα βαφεται πολυ! Κ οταν του το πα αυτο, πως δηλαδη ειναι μ αυτην εφοσον προτιμαει τις φυσικες, μου ειπε οτι ετυχε. Οκ καταλαβαινω να λες ας πουμε οτι προτιμας τις μελαχρινες κ να τυχει να κανεις κατι με μια ξανθια. Αλλα οταν υποστηριζεις τοσο σθεναρα πως οι γυναικες δεν πρεπει να βαφονται, αλλα να ειναι φυσικες, πως γινεται να σε γοητευσει μια κοπελα η οποια δεν βγαινει εξω ποτε αβαφη ? να σημειωσω πως με την κοπελα δεν εχουν σχεση, απλα κανουν σεξ, δηλαδη ουσιαστικα το μονο που τον ελκυει σ αυτην ειναι η εμφανιση της.
5
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχει το ενδεχόμενο να θεωρεί φυσικές και αβαφες αυτές που δεν μακιγιαρονται με χρώμα.Μπορεί δλδ η αλλη να έχει παστωθει στο μεικ απ, στο κονσιλερ και στο ρουζ υγείας και επειδή δε φοράει κραγιόν ή μάσκαρα που φαίνεται να περνιεται για αβαφη.Η πλεοψηφια των αγοριών νομίζουν ότι έτσι είναι οι φυσικές!Λίγο αστειοι.
Ναι μωρε μη σκάς, μικρός ειναι θα στρώσει και οταν μεγαλώσει λιγο ας ελπίσουμε οτι θα εφαρμόσει αυτο που λέει ο σοφός λαός "μεγάλη μπουκιά φαε, μεγαλη κουβέντα μη πεις"
Πολύ απλά ο φίλος σου απλά θέλει να κάνει σεξ. Δεν τον ενδιαφέρει με ποια. Απλά να κάνει σεξ. Συνήθως τέτοιες κοπέλες το μόνο που ζητάν είναι το σεξ και τίποτα άλλο. Τι παραπάνω θες να σε εξηγήσω?
νομίζω πως ο φίλος σου είναι (άλλο) ένα ζωντανό παράδειγμα της χαοτικής απόστασης που έχει η θεωρία με την πραγματικότητα. το κάνουν γιατροί, καθηγητάδες, καρδινάλιοι κι ένα σωρό κόσμος εκεί έξω. όλοι σωστοί είμαστε στις συμβουλές -εντάξει όχι κι όλοι!- και τη φιλοσοφία περί του τι είναι σωστό και τι ωραίο, αλλά στη ζωή μας κάνουμε άλλα. αραιώνουμε κρασιά, καταρρίπτουμε κοσμοθεωρίες, επαναπροσδιορίζουμε στόχους και προτεραιότητες, στο μέικ απ θα τα χαλάσουμε; κορόιδεψέ τον όσο θες πάντως, το κέρδισες!
O φιλος σου εχει επηρρεαστει εγκεφαλθκα απο τις μισογυνικες αηδιες που διαβαζει σε διαφορα Ανομολογητα πανεπιστημιων στο fb αλλα το πουλι του διαφωνει!!!Πολυ αστειο, πραγματικα.
Scroll to top icon