ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2016 | 15:30

Μπλε Μαλλιά

Το θέλω εδώ και καιρό να το τολμήσω να βάψω τα μαλλιά μου σκούρο μπλε, αλλά θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες από κοπέλες που επίσης έβαψαν τα μαλλιά τους μπλε/πράσινα/μωβ για το κατά πόσο έμειναν ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα ή αν οι συγκεκριμένες βαφές ταλαιπώρησαν περισσότερο τα μαλλιά/δέρμα κεφαλής απ' ότι οι πιο συνηθισμένες.Επίσης, μπορείς να τα βάψεις και μόνη σου ή χρειάζεται οπωσδήποτε κομμωτήριο; Στην την εργασία σας αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα λόγω του εξτρίμ μαλλιού σας; Ευχαριστώ.
6
 
 
 
 
σχόλια
Το συγκεκριμενο χρωμα της φωτο που εχεις βαλει ειναι μαυρο-μπλε.. Θα σου προτεινα για να σου πετυχει 100% να τα βαψεις πρωτα μαυρα δηλαδη το νο2 και μετα απο κανενα μηνα να τα βαψεις μαυρο-μπλε δηλαδη νο1..
Οταν ημουνα 15 χρονων (πριν 2-3 χρονια...γκουχου-γκουχου :-P ) τα ειχα βαψει μπλε...Βασικα πιο πριν τα ειχα πολυ ανοιχτο ξανθο...παιζει να ηταν κ πλατινε...ειχα παρει λοιπον απο το μαρκετ μια βαφη που ηταν μαυρο-μπλε...εγραφε οτι σε μαλλι πανω απο 75% λευκο και σε ξανθιστικο/καταξανθο θα γινονταν σκουρο μπλε...τα περναω λοιπον και το αποτελεσμα ηταν φανταστικο!!! Ημουν σαν τη ματζικα ντε σπελ (σε νεες περιπετειες)...Φαντασου οτι στη σκια φαινονταν...ποσο μαλλον στον ηλιο...Οι συμμαθητες μου ειχαν παθει πλακα(και γτ με ειχαν συνηθισει με πλατινα κ ηταν κ μεγαλη αλλαγη αλλα τους αρεσε κιολας)Και εγω ειχα ξετρελαθει γτ το προηγουμενο καλοκαιρι ηθελα να τα κανω ροζ η μπλε αλλα δεν με αφηνε η μητερα μου γτ θα πηγαιναμε στον παππου μου...καλη τυχη!
Εγω ειχα βάψει τα μαλλιά μου τιρκουάζ Αφού θες ετσι και αλλιώς να τα κάνεις σκούρο μπλε μπορείς να τα βάψεις μαύρο-μπλε (δεν ειναι σίγουρο οτι θα πιάσει πολυ το μπλε αλλα δεν θα έχεις κανένα θέμα στον χώρο εργασίας θα φαίνεται μαύρο και θα ειναι στον ήλιο σαν να έχεις κανει παντού μπλε ανταύγειες)Άμα τα βάψεις μαύρο μπλε μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου Άμα θες μπλε σαν την φωτογραφία (εξαρτάται και απο ο μαλλί σου βέβαια) μπορεί να μην πιάσει καθόλου και να χρειαστεί να ανοίξεις πρωτα το μαλλί σου αν ειναι σκούρο (πράγμα που δεν εγκρίνω...ειναι σκέτη ταλαιπωρία)
Δεν είμαι κοπέλα αλλά και στον δρόμο που το έχω δει αλλά και στην φωτογραφία με αρέσει πάρα πολύ!!! Έχω δει μία που έκανε μερικές τούφες της έτσι και μετά από λίγο καιρό το έκανε ολόκληρο. Μπορεί να το έκανε δοκιμαστικά να δει πως θα βγει.
Scroll to top icon