ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2011 | 13:10

Κούραση

Είμαι τόσο κουρασμένος που δεν έχω δύναμη ούτε να ξεκουραστώ
101
 
 
 
 
σχόλια
ααχαχαχαχ για να το λες έτσι θα είναι!Άστους τους βλάκες να λένε και να κάνουν ότι θέλουν,σας ζηλεύουν!Λοιπόν,έχω μια τρομερή ιδέα!Θα ζωγραφίσεις τον εαυτό σου κάποια στιγμή(ή θα σε ζωγραφίσουν)όταν είσαι σαν παντζαροντομάτα!!!!!!!
χχααχαχχα εσύ που ξέρεις από ζώδια,ποιο ζώδιο μου ταιριάζει στο χαρακτήρα μου?Δε χρειαζόταν να μου το πεις,το καταλαβαίνω:)και πολύ γλύκα πλάσματα κιόλας(μη γίνεις σαν παντζαροντομάτα:P) :)
χαχαχαχαχ κάτι σε νερό θα σου πήγαινε που έχουν πολλά συναισθήματα! Έχεις σίγουρα ζώδια του νερού στο χάρτη σου και του αέρα δεν παίζει!! Όχι χρειαζόταν γιατί τους Σκορπιούς τους κοιτάνε με μισό μάτι, αλλά εντάξει έχω τον Υδροχόο που με ισορροπεί :P! Χαχαχαχα γίνομαι παντζαροντομάτα ειδικά όταν λες τη λέξη!
Ταύρος;!;!;! Μεταλλαγμένος ταύρος είσαι; Ο πατέρας μου είναι και δεν έχει καμία σχέση μ' εσένα! Είσαι πολύ ρομαντικός! Εγώ είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Υδροχόο (τα καλύτερα παιδιά είμαστε για να σε προλάβω:P). :)
Θα κάτσω να γράψω όταν αισθανθώ ότι έχω την ανάγκη να γράψω. Δε μου παίρνει πολύ ώρα γιατί βγαίνουν αυθόρμητα οι σκέψεις(30 λεπτά-1 ώρα),αλλά μετά θα το ξαναδιαβάσω,θα το σκεφτώ ξανά και ξανά μέχρι να μου έρθει κάτι καλύτερο.
Χμμμ κοίτα μια μέρα είχα πάει εξάρχεια για φαγητό με την κολλητή μου και παρατηρούσα την ομορφιά στον πεζόδρομο, τα φυλλώματα των δέντρων και το αμυδρό φως που περνούσε ανάμεσά τους (είχε βρέξει εκείνες τις μέρες - πριν ένα δεκαήμερο περίπου), αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να αναλυθεί πολύ και να βγει μεγάλο κείμενο...
Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι κάπως έτσι σκέφτομαι και εγώ και για αυτό μπορεί να το κατάλαβα αμέσως.Θα ήταν μεγάλη μου χαρά,όταν θα έχεις χρόνο φυσικά,να γράψουμε κάτι μαζί ή να γράψεις εσύ κάτι και να μου το αφιερώσεις χαχαχαχα:)
Ναι μπορεί! Χαχαχα για να καταλάβεις πως και έκατσα και έγραψα αυτό... Το σκεφτόμουν καιρό πως θα ήθελα να εκφράσω με κάποιο τρόπο την εικόνα που βλέπω όταν γυρνάω στο σπίτι μου από το λιμάνι. Διασχίζω το λιμάνι λοιπόν, περπατώ παράλληλα με τη θάλασσα, φοράω ακουστικά ακούγοντας ένα γλυκό κομμάτι με λίγη δόση νοσταλγίας και χαζεύω τη θάλασσα. Απλά ακολούθησα τη συμβουλή σου και αποτύπωσα μία εικόνα και τα συναισθήματά μου βλέποντάς τη (μισή ώρα μου πήρε, βιάστηκα γι αυτό και τα δεν ταυτίζομαι :P). Μπορούμε να γράψουμε κάτι μαζί αλλά θα πρέπει να είναι κάτι που θα το έχω δει και θα με έχει αγγίξει :)
Scroll to top icon