ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2016 | 12:11

Τι να κάνω ;;;

Γεια σας ! Με λένε Κώστα και είμαι 15 ετών. Τον Σεπτέμβρη θα πάω στο λύκειο και το πρόβλημά μου είναι πως δεν είχα ποτέ μου σχέση με καμία κοπέλα. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Μένω σε μία επαρχιακή πόλη που λίγες κοπέλες είναι όμορφες. Και όσες είναι έχουν ήδη σχέση. Εγώ πιστεύω πως είμαι αρκετά εμφανίσιμος και μου το λένε και οι άλλοι. Είμαι ψηλός, μελαχρινός, γυμνασμένος με καστανά μάτια. Επίσης είμαι και πολύ κοινωνικός και φλερτάρω συχνά. Κάποιες φορές ανταπωδίδουν και εκείνες αλλά μέχρι εκεί. Έχω σκεφτεί πολλές εκδοχές για το τι φταίει. Ίσως γιατί οι φίλοι μου δεν είναι αρκετά δημοφιλείς, εώς καθόλου δηλαδή. Εμένα όμως με ξέρουν όλοι στο σχολείο και μιλάω με όλους. Απλά δεν μπορώ να κάνω παρέα με τους πιο γνωστούς, γιατί απλά έχουμε πολύ λίγα πράγματα να συζητήσουμε. Μιλάμε αλλά δεν κάνουμε παρέα. Κάτι άλλο που έχω σκεφτεί είναι πως επειδή θεορώ τις περισσότετες άσχημες βγάζω κάτι αρνητικό. Αν και είμαι πάντα χαμογελαστός και μιλάω και με αυτές που θεορώ άσχημες. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Βοηθήστε με !
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν παίζουν κανέναν ρόλο οι παρέες! Πρέπει να αναλύσεις την συμπεριφορα σου και αναρωτησου τι μπορεί να κάνεις λάθος. Πιστευω πως κάτι κάνεις ή λες στις κοπέλες που μπορεί να τις απωθεί.Να μην ρίχνεις το φταίξιμο αλλού και να παραδεχτείς ότι ίσως φταις εσύ γιαυτο το θέμα.Μονο αν καταλαβεις και παραδεχτεις ένα λάθος που κάνεις μπορεί να υπάρξει βελτίωση.Οταν ρίχνουμε το φταίξιμο πάντα στους αλλους σημαίνει ότι φοβομαστε να δούμε την πραγματικότητα και δεν θέλουμε να παραδεχτούμε ότι φταίμε εμείς.Πρεπει να αλλάξεις σκεπτικο αν θες να γίνεις καλύτερος στην ζωη σου.
Αγαπημενε φιλε Κωστα,κανε μια ασκηση. Ξεχνα ο,τι εχεις μαθει απο τα περιοδικα, την τηλεοραση, το σινεμα για 30λεπτα την ημερα και σαρωσε με το βλεμα σου το γυναικειο πληθυσμο κομματιαστα. Δες αυτο το πανεμορφο στομα που εχει εκεινη η χοντρουλα κοπελιτσα στην απεναντι ταξη, τα χυτα ποδια της μεγαλης κυριας που ψωνιζει με σορτς στην λαικη, τον μακρυ λαιμο και το ροδινο δερμα της κοπελιας με τα στραβα ποδια, το προκλητικο οπισθιο τμημα της γυναικας που εχει στραβα δοντια, την γλυκια φωνη της διπλανης ασχημουλας...Ολα αυτα κι αλλα πολλα ακομα συνθετουν το μυστηριο καιτο θαυμα που ονομαζουμε γυναικα. Θαυμασε το σαν κομματια παζλ, αγαπησε το καθε κομματακι σαν αναμνηση του ιδεατου ολου. Κι ισως καποτε τα ματια σου μαθουν να βλεπουν με την αγαπη του αρσενικου προς το θηλυκο. Κι αυτο να εισαι σιγουρος ολες οι γυναικες το αντιλαμβανονται και το εκτιμουν.
Ότι για το γεγονός ότι δεν έχεις κάνει σχέση ακόμα φταίει που κάνεις παρέα με όχι και τόσο δημοφιλή άτομα.. Με αυτό το σκεπτικό σε βλέπω για καιρό ακόμα μόνο..
Scroll to top icon