ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2016 | 12:54

Λατρεύω....

Τις εξομολογήσεις γυναικών που ψάχνουν άντρες και δεν τους βρίσκουν, που δεν τις φλερτάρουν, που είναι μόνος και κλαίνε τη μοίρα τους, που θαυμάζουν τους άντρες με τόλμη, ωραίο λόγο και θάρρος... Και όταν πας να τις πλησιάσεις αποπνέουν ξινίλα, απαξίωση για το αντρικό φύλο, αδιαφορία, ενόχληση που τις προσέγγισες... Πάντα τέτοια κορίτσια!
4
 
 
 
 
σχόλια
Φίλτατε εξομολογούμενε, μη λαμβάνεις τοις μετρητοίς τα όσα ακούς ως προς την επιθυμία ορισμένων γυναικών, τα όσα λέγονται δεν έχουν πάντα την έννοια με την οποία εισπράττονται από τους λήπτες. Λ.χ. το ''μου αρέσουν οι τολμηροί, κανένας δεν τολμά'' μπορεί να σημαίνει ''θα ήθελα να είναι τολμηρός ο απέναντι μουσάτος ψηλός μελαχρινός γείτονας να έρθει να μου την πέσει'', να μην περιλαμβάνει κάποιον άλλο που τυχαία θα βρεθεί στο δρόμο της.
Σε αυτές προσθέστε και εκείνες που κλαίνε κι οδύρονται για μία αγκαλιά, ένα φιλί, μια επικοινωνία, μια ζεστασιά κι όταν τους έρθει ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται, αμέσως πνίγονται, δε θέλουν πολλές περιπτύξεις, θέλουν να βγαινουν με φίλους και συναδέλφους ή να πηγαίνουν με κολλητούς διακοπές. Ανεξαρτήτως φύλου.Μπορεί να μην είναι πάντα οι ίδιοι που παραπονιούνται, όμως υπάρχουν και τέτοια άτομα που ή δεν ξέρουν τι θέλουν ή δεν είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν, να θυσιάσουν το παραμικρό και να επενδύσουν χρόνο και συναίσθημα.
Scroll to top icon