ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2016 | 02:15

μου εστειλε παλι

μετα απο δυο μηνες μου εστειλε μηνυμα στο φβ τι κανεις.. το ειδα κ απορησα..λεω ειναι σιγουρα απο κεινη? βλεπω καλα? της ειχα πει να βγουμε 3 φορες κ αρνηθηκε κ τις 3 λεγοντας οτι δεν εχει χρονο. οποτε το πηρα αποφαση οτι δεν προκειται να γινει τπτ κ δεν ξαναασχοληθηκα κ τη ξεπερασα. δυο μηνες μετα χωρις να εχουμε μιλησει γιατι μου εστειλε, για να με αναστατωσει? γιατι μου εστειλε? γιατι?
10
 
 
 
 
σχόλια
Κάτι ακόμα που το σκέφτηκα τώρα. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ όταν δείχνει ότι το μήνυμα διαβάστηκε και δεν απαντήθηκε.Πρώτον γιατί πάρα πολλοί στέλνετε κάτι που νομίζετε ότι είναι πιασιάρικο για απαντήσεις και συνήθως είναι κάτι που δε μπορεί να απαντηθεί ή που μπορεί να είναι σκόπιμα προκλητικό και μια απάντηση θα ισοδυναμούσε με διαπληκτισμό.Δεύτερον, γιατί ειλικρινά εγώ προσωπικά μπορεί να κοιτάξω αν κάτι προέρχεται απ' τη δουλειά μου αλλά αν δεν είναι κάτι τέτοιο θα το κοιτάξω επί τροχάδην και θα περιμένω να το διαβάσω με άνεση και ηρεμία στο διάλειμμα μου ή αφού σχολάσω.
ΟΚ, δεν είναι φτύσιμο, μπορείς να το πεις όμως και αδιαφορία. Με την εξομολόγηση δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό όμως, ο άνθρωπος της ζήτησε να βγούνε και του απάντησε αρνητικά, δεν γράφει ότι αγνόησε τα μηνύματά του ή τα άφηνε αναπάντητα.
Όταν της έστειλες και σου αρνήθηκε τρεις φορές, ήσουν χαμηλά στη λίστα της με τις καβάτζες. Τώρα, μπορεί να ξέμεινε από άλλους διαθέσιμους και να σε θυμήθηκε γιατί ήρθε η δική σου σειρά να ''ασχοληθεί'', χωρίς να σημαίνει ότι θέλει και κάτι από σένα. Ρίξε ένα μπλοκάρισμα στο fb καλύτερα και μην ξανασχοληθείς μαζί της.
Η γιατί πολύ απλά ήθελε να πει ένα γεια φιλικό.Έχω ένα γνωστό που όλη την ημέρα, όλη του τη ζωή είναι κολλημένος μέσα στην πλήξη του μυαλού του και στο μέσεντζερ περιμένοντας τέτοια μηνύματα που ενίοτε έρχονται και παθιάζεται και τρελαίνεται και η ζωή του γενικά δεν προχωράει γιατί εκείνος είναι με τη μούρη χωμένη στο μέσεντζερ πρωί μεσημέρι απόγευμα βράδυ. Όταν δεν το κοιτάει είναι επειδή φορτίζει το κινητό, ή επειδή έχει κάποια υποχρέωση που ξεπετάει γρήγορα για να μπορέσει να γυρίσει εκεί.Move on. Όλοι τα κάνουμε αυτά. Όλοι λέμε ένα γειά για να το πούμε. Δε σημαίνει απαραίτητα κάτι κομβικό, ερωτικό. Άμα πραγματικά θέλεις κάτι απ' τον άλλο τον παίρνεις τηλέφωνο. Παραδοσιακό ξεπαραδοσιακό είναι ο ένας και μοναδικός τρόπος.
Εξαρτάται τι θεωρείς φτύσιμο. Γιατί κάτι που εσύ μπορεί να έχεις εκλάβει ως ερωτικό φτύσιμο απ' την άλλη πλευρά να έχει σταλεί αφελώς ως κάτι διαφορετικό όπως πολλές φορές απαντούν οι άνθρωποι σε μηνύματα ενώ παράλληλα κάνουν κάτι άλλο και δεν είναι συγκεντρωμένοι.
Καλό μου, δεν είναι όλα τόσο σχετικά όσο θέλεις να τα παρουσιάσεις και αυτή η σχετικότητα και η χαλαρότητα ρημάζουν τα πάντα... Όταν εγώ σου πω να βγούμε τρεις φορές και μου πεις τρεις φορές ότι είσαι απασχολημένη και έχεις το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, αυτό είναι φτύσιμο (καλή ώρα όπως ο εξομολογούμενος). Μετά από ένα δίμηνο από το τελευταίο φτύσιμο και αφού δε σε έχω ξαναενοχλήσει, θα μου στείλεις να μου πεις ''γεια σου τι κάνεις'';;;
Scroll to top icon