ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2016 | 22:23

Νιωθω αχρηστη κ τιψεις

Τιποτα δεν παει καλα... χωρισα μετα απο 2 χρονια σχεση.. κ ουτε που ξαναμιλησαμε σαν να μην εγινε κ τιποτα απλα δεν ξαναπηρε τηλ κανενας απο τους δυο... δεν ειμαι σαν τα κοριτσια του κυκλου μ... αυτες ειναι σταθερες , με χρονια σχεση , με στανταρ δουλεια π ειναι χρονια... αισθανομαι παντα οτι δεν ειμαι αρκετη, οτι επειδη λειτουργω διαφορετικα με εχουν για τρελη... δεν με πολυ κανουν παρεα επειδη τωρα ειμαι single κ δεν κολαω στον κυκλο τους... ολα σκατα... ντρεπομαι που αλλαζω δουλειες στνεχεια.. ντρεπομαι που δεν εχω εναν ανθρωπο κ εγω για πολλα χρονια... νιωθω οτι ειμαι κακια κ δεν αξιζω κατι καλο... εχω αρχισει κ πιστευω οτι οντως δεν ειμαι καλα κ χρειαζομαι βοηθεια .
2
 
 
 
 
σχόλια
Ηρέμησε λίγο, και πάρτι χαλαρά. Δε γίνεται να είμαστε όλοι ίδιοι ούτε να θέλουμε τα ίδια απο τη ζωή. Αν κάτι σε χαροποιεί εσένα και στους άλλους φέρνει αηδία (βλέπε σουσι) εσύ τι πρέπει να κανεις; να μη ξαναφας; έτσι είναι και στους άλλους τομείς. Κανε οτι γουστάρεις παιδί μου και στα φρύδια σου.
Εξαιρετική εξομολόγηση που συμπυκνώνει στα λόγια της χρόνιες παθογένειες των ελληνικών αντιλήψεων: όταν δεν έχεις σχέση σε αποκόβουν οι γύρω σου, εάν δεν έχεις σχέση είσαι λίγο πολύ αποτυχημένος, όταν δεν έχεις σταθερή εργασία ομοίως.Φίλη εξομολογούμενη, θα στο πω κυνικώς: να αλλάξεις κύκλο, σε βλάπτει σοβαρά στην υγεία σου. Έτσι κι αλλιώς, εάν δε σε αποδέχονται όπως είσαι αλλά όπως θέλουν, δεν έχει αξία. Κάθε άνθρωπος έχει την αξία του, ασχέτως εργασίας και συναισθηματικής κατάστασης, δεν είναι αυτά τα δύο στοιχεία που μας προσδίδουν αξία. Σου εύχομαι τα καλύτερα.
Scroll to top icon