ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2016 | 16:29

Παντρεμένοι και οι δύο!!

Γιατί η ζωή τα φέρνει έτσι τα πράγματα? Γιατί μπλέκουν τόσο πολύ οι σχέσεις?Γιατί περνάω τόσο καλά μαζί της? Γιατί μας χωρίζουν τόσα πολλά και μας ενώνουν ακόμα περισσότερα? Και αυτή τώρα φοβήθηκε και έκανε πίσω. Πού θα βγει λέει, που θα πάει όλο αυτό?Και να σου πώ την αλήθεια το βλέπω μέσα στα μάτια της που θα πάει!!! Το ξέρω το διαισθάνομαι και αυτό είναι που την τρομοκρατεί!!!Και να σταματήσει τώρα πάλι θα ξανά βρεθούμε....το ξέρω το νιώθω δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά! Αλλά γιατί τώρα? Τώρα που και οι δύο είμαστε παντρεμένοι???
6
 
 
 
 
σχόλια
Και πάλι να σε ευχαριστήσω για την υποστήριξη peperoni. Είναι πολύ εύκολο να κρίνεις όταν είσαι έξω από τον χορό! Και φυσικά δεν είναι ότι καλύτερο για εμένα αυτή η κατάσταση..... Αλλά δεν καταλαβαίνω πραγματικά...Όταν δηλαδή είσαι παντρεμένος δεν βλέπεις? είσαι τυφλός? Δηλαδή βλέπω εγώ μια κοπέλα που μου αρέσει και τι κάνω πείθω τον εαυτό μου ότι δεν μου αρέσει???Υπάρχουν οι άνθρωποι που καταπιέζουν τον εαυτό τους και αυτοι που θέλουν να ζήσουν. Εγώ ανήκω στην δέυτερη κατηγορία. Αν για κάποιους παντρεμένος = νεκρός τότε οκ για εμένα δεν ισχύει. Την συγκεκριμένη γυναίκα την σεβάστηκα και δεν την πίεσα για τίποτα! Ούτε ποτέ της είπα ψέματά τύπου "θα χωρίσω για εσένα" και άλλα τέτοια.Και τελικά ο λόγος που έγραψα εδώ δεν είναι για να απολογηθώ....είναι για να συζητήσω με κάποιους ανθρώπους που ίσως είναι στην ίδια κατάσταση η που έχουν κάτι να πούνε .....Να είσαι καλά peperoni και πάλι σε ευχαριστώ για την υποστήριξη!!
Απορώ κάποιοι γιατί παντρεύονται και μετά ανακαλύπτουν το άλλο τους ''μισό''. Και δεν το γράφω ούτε ως πουριτανός, ούτε ως ηθικολόγος. Από εκεί και πέρα, προσωπική μου άποψη σε τέτοιες καταστάσεις είναι ότι νιώθετε όμορφα ακριβώς επειδή είστε ''παράνομοι'', εάν αύριο βρεθείτε σε μία ''νόμιμη'' κατάσταση, όλα μπορεί να είναι διαφορετικά.
Γιατί και όταν παντρεύεσαι νομίζεις ότι έχεις ανακαλύψει το άλλο σου μισό..... Είσαι παντρεμένος? Ξέρεις τι θα πει ρουτίνα? Καθημερινότητα? Άνθρωπος είσαι και σκάς κάποια στιγμή. "Νόμιμο" η "παράνομο" είναι ωραίο. Το αύριο κανείς δεν το ξέρει!
Scroll to top icon