ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2016 | 14:17

?????

Πιστεύω ότι ήρθε ή ώρα να πάρω αποφάσεις και δεν ξέρω όμως αν κρίνω σωστά ή όχι με τν άντρα μου είμαστε 3 χρόνια μαζί ειμασταν μαζί όταν ήμασταν πιτσιρίκος κ ξαναβρέθηκαν μετά από χρόνια σε αυτά τα 3 χρόνια ήρθε κ ο γιος μας πέρασα καλά δεν μπορώ είναι πολύ καλός πατέρας και πολύ καλός άνθρωπος απλά μετά ήρθαν τα προβλήματα φυσικά όπως έχουν όλα τα σπίτια αλλά εμας ηταν παρατραβηγμενα έκανα πολλές προσπάθειες τσακωμοι διαφωνίες βρισιές μέχρι και στα χέρια έχουμε έρθει δυστυχώς δεν τα βρίσκουμε πουθενά δεν υπάρχει χρυσή τομή και το χειρότερο είναι ότι σε κάποια σκηνικα ήταν μπροστά το παιδί αυτό με έκανε να ταραχθω και να σκεφτώ ότι αρχίζει και γίνετε σοβαρό όσο ζώα κ αν είμαστε εμείς να παιδί δεν φταιη να βλέπει 2 τρελούς να πλκωνωντε το χειρότερο είναι ότι τα ριχ νει οοολα πάνω μου είμαι άνθρωπος που κάνω πολύ αυτοκριτική και ξέρω ότι φτ;ιω και γω αλλα δν γίνετε να φταιω μόνο εγώ αυτός πιστεύει ότι φταιω μόνο εγώ γενικά δεν βλέπω να θέλει να αλλάξει κάτι κ δν μπορώ να προσπαθώ μόνο εγώ όλο αυτό με έβγαλε στο συμπέρασμα επιτέλους να σταματήσω να πιστεύω το κλασσικό υπομονή για τα παιδιά κ να πιστεύω ότι πρέπει να χωρισω μ είναι δύσκολο πολύ δεν θέλω γιατί τον αγαπώ αλλά τίποτα παραπάνω έχω σπάσει με όλα αυτά κ πιστεύω ότι πρέπει να προστατεψω το παιδί μου αν γινει αυτό τ είπα ότι θέλω να μαστε φίλοι μαζί για το παιδί κ οσο γονιός. Είμαι εγώ τόσο είναι κ αυτός κ φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να προχωρήσει λογικό είναι εσείς τι πιστεύετε σε ολα αυτά κρίνω σωστά?
4
 
 
 
 
σχόλια
Έχω περάσει ακριβώς τα ίδια. Αν και δεν μας λές το πρόβλημα που έχετε ακριβώς μπορώ να φανταστώ τι είναι. Αν θέλεις να μιλήσεις με κάποιον που τα έχει ζήσει και τα ξεπέρασε στην διάθεση σου.
Απο τη στιγμή που δεν περνάς καλά με τον άντρα σου και εαν δεν υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί το μεταξύ σας κλιμα, τότε καλά κρινεις να χωρίσεις γιατί όπως και να 'χει, τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα να μεγαλώνουν σε ενα περιβαλλον γεμάτο τσακωμούς,φωνές και διαφωνιες..πόσο μάλλον όταν τα πραγματα παίρνουν χειρότερη τροπή..Καλό κουράγιο πάντως και σκεψου οτι το παιδι σου πρεπει να μεγαλώνει σε ενα υγιές περιβαλλον για να μην αποκτήσει ψυχολογικά με όλα αυτά αργότερα..
Scroll to top icon