ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2016 | 16:53

Αλλη μια μέρα χωρίς εσένα...

Αλλη μια μέρα πέρασε που δεν μιλάμε και νιώθω οτι καταστρέφομαι...θα μου περάσει ποτε αυτό; δεν μπορω να τον ξεχάσω με τίποτα..
7
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που τρώγεστε στα σχόλια και ξεφεύγετε από το θέμα ειλικρινά με ξεπερνάει! Λες και ζήτησε κανένας τη γνώμη μας...και το κορυφαίο είναι το πόσο "κρέμεστε" από αυτά που γράφουν οι άλλοι κι απαντάτε! Ο καθένας έχει την άποψή του και τέλος, απλά μην ασχολείστε!
Αγαπημενη Νεφελη, υπερασπιζεσαι την κοπελα στη φωτο, σαν να ηταν δικη σου φωτο. Δεν ειναι το θεμα των σχολιαστων η φωτο γενικοτερα, αλλα στη συγκεκριμενη φαση σχολιαστηκε η ποζα. Μιλαω εκ μερους σας παιδια, με ολο το θαρρος και χωρις να μου εχει ζητηθει αλλα και εγω την ιδια αντιδραση εχω σχετικα με την ποζα καθως η εικονα που παρουσιαζει ειναι εικονα αυτοπροβολης. Ταυτοχρονα δινει την εντυπωση οτι ο πονος που αναφερετε στο κειμενο ειναι και αυτος του attetion whore..Οσων αφορα το σχολιασμο μου σχετικα με το κειμενο, μα και τον σχολιασμο μου γενικοτερα θα ελεγα οτι ολα καποτε ξεχνιουνται.
Scroll to top icon