ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2016 | 14:35

Ρε παιδια

όσοι διατηρείτε επιτυχημένη συντροφική σχέση, τι κάνετε στην καθημερινότητά σας; Ειλικρινής απορία.Δύο χρόνια τώρα τραβιέμαι με κάποιον που μου ρίχνει μια 10ετια ηλικιακά και... ακολουθεί διάλογος:Εκεινος: Δεν νοιάζεσαι για 'μενα, δεν νιώθω ότι σου είμαι σημαντικός.Εγω: Γιατί το λες αυτό; Οταν δεν είμαστε μαζι δεν σου στέλνω μήνυμα να δω τι κάνεις; Δεν είμαι γλυκιά μαζι σου, δεν σου ζητάω να βρεθούμε, δεν σε ρωτάω για την μέρα σου, δεν συζηταμε σοβαρά αλλά και αστεία...;-Ναι τα κάνεις αυτα, αλλα δεν δείχνουν οτι νοιάζεσαι για 'μενα, δείχνουν ότι με θες απλά για γκόμενο.-Δηλαδη τι θα έπρεπε να κανω για να σου δειξω οτι νοιαζομαι;-Στον ελεύθερό σου χρόνο πού και πού καλό θα ήταν να σκεφτείς τι θα ήθελα για να νιώσω ωραία... Πχ. να μου κάνεις ένα δώρο... Αλλά τώρα που σου το λεω δεν εχει σημασια, δεν ειναι το ίδιο με το να το σκεφτόσουν μονη σου. Και όταν βγαίνεις με καμια φίλη σου δεν μου στέλνεις να δεις τι κάνω. Τα έχουμε πει τόσες φορές.-Δεν σου στέλνω για 3 ωρες; Δηλαδή θα ηθελες καθε 1-2 ωρες ιδανικά; Και ετσι θα ένιωθες ότι νοιάζομαι; Και δωρο θα ηθελες ας πούμε κάθε ένα μήνα;-Εε, βασικά αν νοιαζοσουν θα τα σκεφτόσουν από μονη σου αυτά, αλλά και παλι τα έχουμε πει τοσες φορές και δεν τα κάνεις.-Σου κάνω δωρα.-Ναι, επειδή σου το υπενθυμίζω εγώ.-...-Αν με ήθελες πραγματικα, θα ήθελες να ειμαι ευτυχισμένος. Εγω θα έκανα ο,τι μου ζητούσες για να εισαι ευτυχισμένη.-Μα δεν σου ζητάω τέτοια πράγματα, να είσαι καλος μαζι μου για να περνάμε ωραία σου ζητάω. Και φυσικά να συζητάμε και τα προβλήματά μας, ανασφάλειες κτλ. . Κι αυτό ότι σε θέλω απλά για γκόμενο δειχνει;-Αν μου τα ζητούσες όμως θα τα έκανα. Κι εσυ αν με ήθελες, θα εκανες αυτα που σου ζητάω.-Αν έχεις τοσα παράπονα απο 'μενα, καλύτερα να σταματήσουμε να εχουμε επαφές γιατι νιώθουμε και οι δυο ασχημα.-Ειδες; Αν με ηθελες δεν θα έλεγες τετοιο πράγμα. Εγώ που έκανα για 'σενα "αυτο αυτο κ αυτο"... Εσύ τι έκανες ποτέ για 'μενα; Πάντα σε παρακαλούσα να μου δώσεις σημασία, ενώ εγω δεν σε άφησα ποτέ μόνη σου.-Αν νιωθεις ετσι τοσο καιρο, δεν θα επρεπε εδω και καιρο να συνεχίζουμε μαζι.-Αν με ηθελες θα ηθελες να επανορθώσεις. Θα ηθελες να νιώθω καλα. Εγω προσπαθω για να νιώθεις εσυ καλα.-Εγώ δεν απαιτώ τιποτα, δεν σου ζητησα κατι για να νιωθω καλά. Σίγουρα ομως αν εχεις παράπονα απο 'μενα, δεν γίνεται να συνεχίσουμε.-Εχω παράπονα γιατι δεν προσπαθείς για 'μένα.Και η συζήτηση συνεχίζεται στο ιδιο μοτίβο για πάντα.Μήπως έχει δίκιο και δεν είμαι αξιολογη, και ποτέ κανείς που να θεωρω εγω αξιολογο δεν θα με πάρει στα σοβαρά λόγω αυτής της συμπεριφοράς μου;
11
 
 
 
 
σχόλια
Η συνεχεια στο επομενο???? Πραγματικα το ατομο κανει χειροτερα απο κοπελα...επισης σαν σαπουνοπερα δευτεροτριτης ποιοτητας μου φανηκε...+φωνω με τρουφακι...Ανασφαλης κ χειριστικος και σαν να μη ξερει κ τι θελει τελικα...Αμα τον χωριζες ομως θα σε εκτιμουσε κ δεν θα ζητουσε τρελαμαρες...αιντε με την τρελαμαρα του καθενα...!
Ενταξει μωρε,εσενα δε σε βλεπω να καιγεσαι και πολυ παντως,δε τον περιγραφεις με καποια στοργη,και μονο που λες "τραβιεμαι" η πρωτη εντυπωση μου ηταν οτι ψιλοχεστηκες κιολας. Εχει δικιο,οταν αγαπας τον χωρισμο δε τον αναφερεις ετσι ευκολα. Μου φαινονται χλιαρα τα πραγματα απο μερια σου. Απο μερια του,πρεπει να το παρει αποφαση γιατι δυστυχως δε γινεται να κανουμε καποιον να μας αγαπησει.
Ε ναι μωρε, αν δεν κάνουμε όλα τα χατίρια του άλλου σημαίνει ότι δεν τον αγαπάμε. Ενώ αν εκείνου δεν του φτάνουμε, σημαινει πάλι οτι δεν τον αγαπάμε και πρέπει να αλλάξουμε εμείς οχι αυτός.
1ον Σε μια σχεση και οταν λεμε σχεση λεμε σχεση και οχι μπαρμπουτσαλα ο αλλος η η αλλη δεν ειναι γκομενος η γκομενα.2ον Την λεξη κλαψομ....ς τη ξερεις? αν οχι ανοιξε το λεξικο πηγενε στην λεξη και διπλα εχει την φατσα του.3ον Κανεις οτι χειροτερο και πεφτεις στην παγιδα του το να ριξει σε εσενα ολες του της ηλιθιες σκεψεις που κανει .4ον δεν ειναι μεγαλυτερος απο εσενα αλλα μικροτερος σε μυαλο.μην κοιτας τον αριθμο που δειχνει τα χρονια του αλλα την συμπεριφορα του.
Προφανώς δεν ταιριάζετε με τον τύπο, θέλετε τελείως Διαφορετικά πράγματα, εκφράζετε με τελείως διαφορετικό τρόπο τα συναισθήματα και το ενδιαφέρον σας. Μην αισθάνεσαι τύψεις ή ότι είσαι ελαττωματική. Κάποια στοιχεία θα βρεις το ιδανικό για σένα ταιρι.
Εκνευρίστηκα... Ο τύπος είναι ένας χειριστικός ανώριμος μαλάκας που αποζητάει την επιβεβαίωση του εγωισμού του και εκμεταλεύται την διαφορά ηλικίας σας για να σε κάνει να νιώσεις τύψεις και ενοχές ώστε να σε κρατάει αιώνια δέσμια. Παράτα τον χθες! Καλά του τα πες!!
Δεν ξέρω τί να πρωτοσχολιάσω.. Ότι συμπεριφέρεται σαν γκόμενα και μάλιστα από τις σπαστικές; Ότι ο διάλογος μου φάνηκε σαν κακογραμμένο σενάριο κακογραμμένης τηλεταινίας; Ότι σε έχει κάνει να αμφιβάλλεις για τη δική σου αξία;Κι από πότε το να νοιάζεσαι για κάποιον σημαίνει να του κάνεις διαρκώς δώρα;;Γνώμη μου είναι ότι δεν σου αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Να βρεις κάποιον που θα σε εκτιμήσει.
Scroll to top icon