ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2016 | 17:09

θα βγω ραντεβου με γυναικα 15 χρονια μεγαλυτερη

για σας ειμαι ενας αντρας 27 και αυριο επιτελους θα συναντηθω με μια γυναικα 42 χρονων και που μου αρεσει παααρα πολυ περισσοτερο απο ενα χρονο και που τη φλερταρω εδω ολο αυτο τον καιρο αλλα δεν μου πολυ εδινε σημασια. ομως προς μεγαλη μου εκπληξη με προσκαλεσε στο σπιτι της αυριο βραδυ που παει να πει οτι ισως με το λεγε λεγε να καταφερα να την κανω να με δει ερωτικα αν και δεν το εδειξε.. αρχικα ειχε ενδιασμους αποτι μου ελεγε λογο ηλικιας και επειδη ειμαι παντρεμενος με παιδι. αυτη δεν ειναι δεσμευμενη. ειναι πολυ δυναμικη αθλητικη με τελειο σωμα ωραια και πανω απο ολα ανεξαρτητη και αυτο ειναι που με τρελαινει μαζι της. την σκεφτομαι συνεχεια δεν περνα δευτερολεπτο να μην τη σκεφτω αρρωστησα.. και ολα αυτα της τα ελεγα με μηνυματα καθημερινα.. της εστελνα 30 με 40 μηνυματα την μερα αυτη καποτε απαντουσε λακονικα με ενα μικρο μηνυμα καποτε και καθολου αλλα καθολου δεν με ενοχλουσε φτανει που διαβαζε αυτα που της εγραφα.. και μονο ενα μηνυμα της με αναστατωνε και δεν μπορουσα ουτε να δουλεψω ουτε να συγκεντρωθω σε τιποτα..παω να τρελαθω απο την χαρα μου που επιτελους δεκτηκε να συναντηθουμε.. κατι σημαινει αυτο δεν ειναι? οτι με θελει ερωτικα ισως? και τωρα νιωθω μεγαλη αμηχανια και δεν ξερω πως να συμπεριφερθω γιατι δεν πιστευα ποτε οτι θα δεχοταν να βρεθουμε. τι νομιζετε? να μπω απευθειας στο ψητο και να της πω οτι θελω να κανουμε σεξ η να περιμενω να δω την σταση της? δεν εχω κανενα αλλο να μιλησω για αυτο γιατι οπως σας ειπα ειμαι παντρεμενος κ δεν το ειπα σε κανενα ολο αυτο τον καιρο και καπου ηθελα να το πω τωρασας παρακαλω ρε παιδια απαντηστε μου και πειτε μου τη γνωμη σας. οποια και να ειναι αυτη.
12
 
 
 
 
σχόλια
Κάτσε στα αυγά σου άνθρωπέ μου που έχεις γυναίκα και μωρό παιδί. Τι έχει αυτή η 42χρονη δηλαδή παραπάνω από τη γυναίκα σου που είναι φαντάζομαι μικρότερη και από σένα ?( κάτω από 27 ). Παντόφλα και κλωτσιά σου αξίζει αλλά τελοσπάντων κάποιοι δυστυχώς κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εύχομαι να σε πιάσει η γυναίκα σου γελοίε!
Στην αρχη του κειμενου σκεφτομουν οτι εισια το ειδωλο μου, ως αμετανοητος μιλφακιας και εγω. ΜΕτα που ειδα το "παντρεμενος με παιδι" αναθεωρησα. Το να κανεις μια ξεπετα ισως δνε ειναι τοσο κακο απο μονο του, αλλα απο το γραψιμο σου καταλαβαινω οτι δεν δινεις και πολυ σημασια στο στεφανι σου, ουτε εχεις ιχνος τυψεων.
Δεν εχει βγει ακομα το κοινωνιολογικο συμπερασμα για το αναγνωστικο κοινο των Εξομολογησεων της lifo?Τι ακολουθει, "εσφαξα το παιδι μου και το μαγειρεψα με τα κρεμμυδακια, εσεις τι λετε"?
Scroll to top icon