ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2016 | 00:59

Κριτηριο ομορφιας

Ειμαι αγορι και εκνευριζομαι υπερβολικα οταν ακουω τους φιλους μου οταν μιλανε για κοπελα ,να ψαχνουν μια στα μετρα τους οπου τα μετρα τους ειναι τα εξης: να μην εχει πεσμενο στηθος ,να εχει κωλο ,να εχει βυζι ,να μην εχει παραπανισια κιλα ,οχι κυτταριτιδα ή ραγαδες,να ξερει να ντυνεται δηλαδη ψαχνουνε για μια γυναικα με κριτηριο την ομορφια αντι να ψαχνουνε μια κοπελα με χαρακτηρα ... Με εκνευριζει ακομη περισσοτερο οταν απαιτουν απο μια γυναικα να ειναι θεα ενω οι ιδιοι να εχουνε κοιλιες,να ειναι 20 κιλα παραπανω και να ειναι απεριποιητοι ... Δεν με νοιαζει ας κανουν οτι θελουν τουλαχιστον χαιρομαι για εμενα γιατι μπορει η κοπελα μου να εχει πεσμενο στηθος ,να μην ειναι αδυνατη και να εχει κυτταριτιδα αλλα τουλαχιστον εχω μια γυναικα που με αγαπαει κ την αγαπαω ,που με στηριζει κ την στηριζω στα καλα και στα κακα . Οταν συνηδειτοποιησετε τι αξιες κοπελες απορριπτετε γιατι δεν ειναι στα μετρα σας ,τοτε θα ειναι αργα !
4
 
 
 
 
σχόλια
Άξιες θέλουν και αυτοί, απλά να είναι και εξωτερικά όμορφες. Έχω φίλο πέντε χρόνια μεγαλύτερό μου και 8 χρόνια παντελώς μόνο, ακόμη κυνηγάει το μοντέλο που θα παντρευτεί ενώ ο ίδιος κοντεύει να πάει σε οίκο ευγηρίας. Μην τα ψάχνεις, είναι γενικό το πρόβλημα, και με τις γυναίκες το ίδιο είναι, κάνε μία βόλτα και δες κάτι μέτριες κοπέλες ακόμη και με ένα κιλό σοβά επάνω τους τι ύφος και τουπέ έχουν.
Scroll to top icon