ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2016 | 01:42

Φιλικο παιχνιδι!

Αλλο ενα βραδυ θα πνιγω στις σκεψεις μου και το αδιεξοδο θα ναι η μονη λυση. Πριν λιγες μερες φασωθηκα με μια φιλη μου με την οποια ειμαστε απο τον Οκτωμβρη καθε μερα μαζι και στην ιδια παρεα προφανως! Πρωτη φορα μου συμβαινει με κοπελα απο την παρεα. Αυτη χωρισε και με γουσταρε απο πριν, ε και εγινε το κακο (ή καλο). Και τωρα ξερετε οπου και να βρεθουμε δεν ησυχαζει αμα δεν φιληθουμε. To θεμα ειναι οτι τωρα επειδη αυτο εχει γινει 2 φορες, δν ξερω τι να κανω?! . Να το συνεχισω ή να το σταματησω τωρα που ναι νωρις?? Ευχαριστω για το χρονο σας και θα εκτιμησω τις συμβουλες σας!
8
 
 
 
 
σχόλια
Αν φοβάσαι από τώρα για το μετά μην το προχωρήσεις καν, ο έρωτας δεν κοιτάζει το μετά, ο έρωτας κοιτάζει τη στιγμή και χάνεται μέσα της.
Και ποιος σου λέει οτι οι φιλίες που δεν μετράνε και πολλά χρόνια κρατάνε για πάντα? Ειδικά στις νεαρές ηλικίες άνθρωποι μπαίνουν και βγαίνουν από τη ζωή μας τόσο εύκολα, άλλες φορές αναρωτιόμαστε "πώς χαθήκαμε έτσι?" κι άλλες φορές γίνεται φυσικά χωρίς να μας φαίνεται περίεργο. Ο μόνος λόγος να μην κάνεις κάτι μαζί της είναι να μην σου αρέσει αρκετά εσένα ενώ πιστεύεις οτι εκείνη θέλει περισσότερο. Αν το βλέπεις αυτό πριν γίνει το οτιδήποτε,καλύτερα να μην τα ανακατέψεις τα πράγματα διαφορετικά η γνώμη μου είναι να το απολαύσετε! (Αν εισαι εσύ ο εξομολογούμενος, αν όχι απευθύνομαι στον εξομολογούμενο)
Όσο θα υπαρχει σχέση όλα καλά θα 'ναι, τίποτα δύσκολο. Σε περίπτωση που χωρίσετε κιενας απο τους δύο έχει συναισθήματα, εκει θα ναι το δύσκολο και πολύπλοκο. Αυτός παίζει να απομακρυνθεί και απο την παρέα.
Scroll to top icon