ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2016 | 22:17

Ο κοσμος δεν παει καλα!

Εχουμε μια γειτονισσα ξενη που μενει διπλα και επειδη ειναι πολυ φτωχη της παμε που και που φαγητο. Προχθες μαγειρευα μακαρονια και επειδη βγηκαν πολλα και θα πετιοντουσαν ειπα να της παω οικειοθελως. Την επομενη μερα μαθαινω οτι ειπε στο τηλεφωνο στη μανα μου οτι ηταν ανοστα και οτι ειχα βαλει περιεργα αρωματικα!!! Ρε ηλιθια, και σκατα να ταν μαγειρεμενα (που μεταξυ μας μαγειρευω απ τα 12 και οι φιλοι μου με παρακαλανε να τους μαγειρευω!) απ τη στιγμη που στα προσφερω, ειναι δυνατον να ασκεις κριτικη οτι δεν σου αρεσαν τη στιγμη που δεν ερωτηθηκες καν??? Ειναι αυτο που λενε σε καποιον χαριζαν γαιδαρο και τον κοιταζε στα δοντια!
7
 
 
 
 
σχόλια
Ο σοφος λαος λεει κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο! Δεν πειραζει εσυ εκανε; την καλη σου πραξη. Ισως κι αυτη με την φτωχεια που εχει να εχει γινει λιγο μιζερη, ιδιοτροπη ή ισως να ηταν μια αμυνα της ωστε να μη νιωθει πως τη λυπουνται. Ισως απλα μια κακη μερα. Αν το συνεχισει πραττεις αναλογα
"Περάσαμε πολύ ωραία στο σπίτι της εξομολογουμένης, είχε αρκετο άγχος στην αρχή, αλλά μετά το ξεπέρασε. Μας υποδέχτηκε θερμά, μας περιποιήθηκε, λίγο τα μακαρονάκια στο κυρίως πιάτο ήταν άνοστα, ανάλατα και κολλημμένα μεταξύ τους, αλλά εντάξει τα φάγαμε οι περισσότεροι. Έμεινα ικανοποιημένη από το μενού γενικά, παρόλο που δεν ήταν στις γεύσεις μου, για την προσπάθειά της αυτή θα την βαθμολογήσω........με ένα........2!!!!"
Εμένα πάλι δεν μου αρέσει η έκφραση "και σκατά να ταν μαγειρεμένα" καθώς επίσης και το "από τη στιγμή που δεν ρωτήθηκες καν". Όταν προσφέρουμε κάτι σε κάποιον το κάνουμε για να τον ευχαριστήσουμε και όχι για να ικανοποιήσουμε τον εγωισμό μας. Προφανώς η συμπεριφορά της ηταν απρεπης, το ίδιο όμως είναι και τα λεγόμενα σου αυτή τη στιγμή.
Scroll to top icon