ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2016 | 01:27

Αδιεξοδο?

Ρε παιδιά μιλάμε περίπου ένα μήνα στο fb( τον ξέρω από κοντα) μιλάμε κάθε μέρα κ μ πετάει στο άσχετο ότι του αρέσει μια κοπέλα αλλά είναι μακριά κ ντρέπεται να της το δείξει κ χίλια δυο.κ εμείς τι μιλάμε κάθε μέρα όλη μέρα?φιλικά?δεν ξέρω τι να κάνω να του πω ότι μ'αρέσει η θα φάω πακέτο κ τζάμπα ο ενθουσιασμός.η να ξεκοψω τελειως?επισης οταν δεν στελνω δεν στελνει λεει οτι δεν θελει να ενοχλει. Τωρα αυτο να το πιστεψω?Έχω αρκετούς φίλους δεν θέλω άλλους.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κι εγώ πιστεύω οτι καυλαντίσει και για να μπορεί να την κάνει όποτε θελήσει σου πετάει κι αυτή με την γκόμενα για να το παίζει οτι ήταν και ξεκάθαρος. Δεν είναι για κάτι σοβαρό, αν θέλεις κι εσύ να παίξεις λίγο συνέχισέ το αλλά αν θέλεις κάτι άλλο μη χάνεις το χρόνο σου.
Κλασσικός τυπακος που καβλαντιζει στο fb αλλά είναι και κότα και το γυρνάει και σε λίγο friendzone για να μη φάει πόρτα.Δεν ξέρει τι θέλει.Κατα τη γνώμη μου μην επενδύσεις εκεί.Αν θες να περνάς την ώρα σου καντο αλλά δύσκολα θα εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο.
Scroll to top icon