ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2016 | 03:02

Γιατί να μου κρύβει την αλήθεια? ?

Με παρακαλαγε να με δει Όμως απο κεινη την ημερα που έμαθα ότι έχει παιδί με άλλη μου ρθε ντουβουρτζας Διαλύθηκα και πονάω πολύ!! γιατί να μου κρύψει κάτι τόσο σημαντικό?
6
 
 
 
 
σχόλια
Το να έχεις παιδί είναι απο μόνο του μεγάλη ευθύνη... εδώ που τα λέμε είναι κάτι που δεν λέγεται στο πόδι '.μπορεί να ήθελε να σου προετοιμάσει το έδαφος πρώτα.. Εσύ θα το δεχόσουν τόσο εύκολα αν στο έλεγε έτσι;;; Νομίζω πως οχι αν κρίνω τη φρίκη σου ... απ τη μια είναι λογικό να νοιώθεις πανικοβλημένη απ την άλλη αναρωτήθηκες το γεγόνος οτι φοβόταν να στο πει επειδή αντιδρας έτσι;;; ή για να μην σε χάσει;;;Και στη τελική το θέμα παιδιού ( στη περίπτωση χωρισμένου με παιδί) δεν είναι κάτι που λέγεται εύκολα σε μια γνωριμία καινούργια θέλει το απαιτούμενο χρόνο...
Δλδ όποιος έχει ένα παιδί απαγορεύεται να επιθυμεί μία γυναίκα;;;; όπως αντιλαμβάνομαι, δεν είχατε σχέση και στο είχε κρύψει, αν συμβαίνει αυτό κατακριτέο, αλλά έτσι όπως το γράφεις είναι σα να λες ''όσοι έχουν παιδί απαγορεύεται να ζητάνε ραντεβού''. Μάλλον παλαιολιθική αντίληψη μου φαίνεται η τελευταία.
Από ό,τι φαίνεται υπάρχουν πτυχές της ζωής του που δεν τις γνωρίζεις. Άρα μάλλον δεν τον ξέρεις τόσο καλά όσο νόμιζες. Και πάλι όμως, δεν πιστεύω ότι είναι λόγος να κόψεις. Προφανώς είχε τους λόγους του για να μη σου πει. Μπορώ να κάνω χίλιες δυο εικασίες αλλά την αλήθεια μόνο αυτός τη γνωρίζει. Αν εσένα σου αρέσει, μη βάζεις εμπόδια εκεί που δεν υπάρχουν.
Scroll to top icon