ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2016 | 20:13

Σώμα και σεξ

Εγώ που λέτε δεν κάνω σεξ λόγω άσχημου σώματος. Αν ήμουν άντρας δεν θα πήγαινα μαζί μου και ως γυναικά δεν νιώθω σεξουαλική. Έχω ανύπαρκτο στήθος σε συνδυασμό με τεράστια λεκάνη (την αποκαλούμενη ποντιακή) απίστευτη κυτταρίτιδα κ.ά Όσες φορές κι αν το επεξεργαστηκα στο μυαλό μου καταλήγω ότι αν πάω με άντρα πολύ απλά δεν θα του σηκωθεί. Επίσης νιώθω απαίσια γιατί βλέπω άλλες γυναικες με τέλεια σώματα που όλοι τις θέλουν ενώ εμένα ποτέ δεν με θέλησε κάποιος τόσο πολύ εξ αιτίας της εμφάνισης μου. Όσοι μου πρότειναν κάτι ήταν πάντα πολύ χλιαροι μαζί μου ενώ για άλλες λιώνανε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μη χάνεις τη ζωή σου για πράγματα που είναι στο κεφάλι σου. Μόνο εσύ μπορείς να σε κάνεις να νιώσεις όμορφα με τον εαυτό σου. Αν η γυμναστική πχ μπορεί να σε βοηθήσει και δεν το έχεις δοκιμάσει ως τώρα, κάνε το βήμα όσο μακρινό και αν φαίνεται. Η κυτταρίτιδα καταπολεμάται με πολύ νερό, σωστή διατροφή και άσκηση. Είναι πράγματα που γίνονται, δεν είναι ότι έχεις μεγάλη μύτη πχ και θες να τη μικρύνεις άρα χρειάζεσαι εγχείρηση. Είναι κάτι που μπορείς να κάνεις μόνη σου, ξέρεις τι εργαλείο είναι το σωμα μας; Μήπως ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις;Λες "Όσες φορές κι αν το επεξεργαστηκα στο μυαλό μου καταλήγω ότι αν πάω με άντρα πολύ απλά δεν θα του σηκωθεί." και παραμένεις στις χλιαρές αντιδράσεις. Μα αν εσύ νιώσεις όμορφα, και οι άλλοι θα σε βλέπουν αλλιώς. Να τολμάς και να προσπαθείς, μην αποκλείεις τον εαυτό σου απ΄τη χαρά μιας σχέσης.
Scroll to top icon