ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2016 | 18:03

Δεν μπορώ να επιλέξω σχολή.

Γειά σας. Όπως ξέρετε πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών και παρόλο που τα πήγα πολύ καλά και περνάω εύκολα σε σχολή δεν ξέρω τι να επιλέξω!! Σκέφτομαι ως πρώτη επιλογή την ψυχολογία ή την ειδική αγωγή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο μου αρέσει περισσότερο και αν θα μπορέσω να ανταπεξελθω γιατί και τα δύο είναι απαιτητικά..σκέφτομαι και φιλολογία αφού είμαι καλή και οι καθηγητές μου μου λένε αυτή ως πρώτη επιλογή!!! Από την άλλη σκέφτομαι και την επαγγελματική αποκατάσταση και μπερδευομαι ακόμα περισσότερο γιατί αν επιλέξω φιλολογία δεν είμαι τόσο εξασφαλισμενη ωστόσο νομίζω τα άλλα δύο έχουν περισσότερες προοπτικές!! Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε ??
2
 
 
 
 
σχόλια
Στην ειδική αγωγή τουλάχιστον μέχρι τώρα υπάρχει σχεδόν άμεση επαγγελματικη αποκατάσταση.. Βέβαια πρέπει να σου αρέσει κιόλας.. Φιλολογια ούτε καν δε διοριζεσαι ούτε στην επόμενη ζωή!
Κάτι που να έχει δυνατότητες και προοπτικές σε πολιτισμένες χώρες του εξωτερικού. Έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι τα πράγματα στην Ελλάδα θα γίνουν πολύ χειρότερα, άσε ανοιχτές πόρτες.Αυτά που λένε "ακολούθα τ' όνειρό σου στο ηλιοβασίλεμα με ένα σακίδιο στον ώμο και μια ανθοδέσμη τουλίπες στο αυτί" ωραία ακούγονται σε κάποιους, στην πράξη όλα είναι πολύ καλύτερα όταν έχεις ένα δικό σου σπίτι, φαγητό στο τραπέζι, ανθρωπινά ωράρια εργασίας και χρόνο να αφιερώσεις στην οικογένειά σου και στα hobbies.
Scroll to top icon