ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2016 | 11:08

23άρης με 29άρα...

Με αφορμή την αντίστοιχη εξομολόγηση http://www.lifo.gr/confessions/view/257942 με την οποία και αναστατώθηκα και νευριάσα, θα καταλάβετε γιατί νευρίασα παρακάτω, έχω να κάνω τις εξής ερωτήση.Στα 29 μου έβγαινα για μερικούς μήνες με έναν 23άρη που απο πρώτης όψεως φαινόταν να ήταν ταύρος στο κρεβάτι και με έντονη πυγμή. Είχε αρκετά καλές αντοχές σε αυτό το θέμα, δεν έχω παράπονο.. Το παράπονο είναι οτι ποτέ δεν τελείωσα μαζί του.. Και σκέφτομαι τώρα: δεν τελείωσα επειδήα)δεν τον χειριζόμουν κατάλληλα για να τελειώσω, άρα φταίω εγω;β)δεν σημαίνει οτι όλοι οι 23άρηδες το έχουν με το σεξ, άσχετα αν είχε αντοχές;γ)δεν υπήρχε η χημεία αλλά δεν το καταλάβαμε νωρίς;δ)δεν τον άναβα σαν γυναίκα και τόσο πολύ;Όμως ζηλεύω επειδή αν και είχα στην ζωή μου έναν μικρότερο, δεν ένιωσα αυτά που νιώθουν οι γυναίκες με μικρότερους ερωτικούς συντρόφους.. Εγω νομίζω οτι είναι α+δ μαζί.
1
 
 
 
 
σχόλια
Βρες καποιον αλλο 23χρονο μπορει να εισαι πιο τυχερη. Εναλλακτικα ζητα απο την εξομολογουμενη να σου δανεισει τον δικο της. Απο οτι ειπε ειναι καλος στο κρεβατι, μπορει να σου κανει και σενα.Ουφ, ειναι και αυτη η ζεστη εξω δε μπορω να κανω τιποτα.Ποτε θα δροσισει λιγο επιτελους??
Scroll to top icon