ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2016 | 12:08

δε μου αρέσει η φωνή της

Γνώρισα μια κοπέλα ηλεκτρονικά. Μέσω φβ. Μιλάγαμε από εκεί και φαινόταν όλα καλά. Χημεία. Μετά της ζήτησα να μιλήσουμε από το τηλέφωνο. Δε μου αρέσει η φωνή της. Και έχει και προφορά... Ξενέρωσα. Μου ζητάει να βρεθούμε αλλά δε θέλω λόγω αυτού.. Με χάλασε πολύ η φωνή της. Είναι παράλογο;
8
 
 
 
 
σχόλια
και ποιος ειναι ο ασημαντος?να εχει μια ελια στην μυτη και να μοιαζει στην μαγεισα κλο κλο?δουλευομαστε τωρα?αν θεωρουμε σημαντικο λογο το να μην εχει μια ωραια φωνη ο αλλος και να μην τον θελουμε γι αυτο ενω στα αλλα ολα ειμαστε οκ τοτε τι να πω?κριμα.
Χημεια υφισταται μονο δια ζωσης. Κι αυτο περιλαμβανει και την φωνη, που ειναι πολυ σημαντικο στοιχειο.Ξεκαθαρισε την θεση σου λεγοντας την αληθεια, δεν ειναι ντροπη.
Μπορεις να μας το κανεις λιγο πιο λιανα????μου Φαινεται πολυ βλακεια ο λογος αλλα οκ,τι να πω???περιμενες κατι σε πιο "γατουλα" και βγηκε "νταλικερης"??και οταν λες προφορα???μιλουσε με λλλλιιιιι και ννννιιιιι???
Scroll to top icon