ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2016 | 22:25

Δάχτυλο

Θέλω να το βγάλω από μέσα μου επιτέλους...Έχω μια πολύ καλή σχέση, τα πάμε περίφημα...όμως έχει ένα κουσούρι...Όταν κοιμάται, θέλει να βάζει το δάχτυλο στο στόμα...Στην αρχή κρυβόταν, και το έκανε αφού με έπαιρνε ο ύπνος,ώσπου κάποιο βράδυ έτυχε να ξυπνήσω και να τον δω έτσι..Δεν είπα κάτι την πρώτη φορά γιατί θεώρησα πως ήταν τυχαίο..Όμως τον τελευταίο μήνα τον έχω πετύχει άλλες 3-4 φορές να το κάνει και μάλιστα βγάζει και ήχο, κάπως σαν να πιπιλάει..Παιδιά δεν κάνω πλάκα...αλλά δεν ξέρω και πώς να του το συζητήσω..Είμαστε λίγο καιρό μαζί και φοβάμαι να τον φέρω σε δύσκολη θέση,γιατί δεν είμαστε και παιδιά..Είναι 32 και είμαι 28..Δεν ξέρω αν κρύβεται κάποιο ψυχολογικό θέμα πίσω από αυτό, αλλά προσωπικά μου φαίνεται πολύ περίεργο και λίγο...αντικαυλωτικό...
8
 
 
 
 
σχόλια
Σαν πράξη νέτα σκέτα δεν είναι κάτι το φοβερό. Το θέμα είναι ο συμβολισμός όμως και σίγουρα έχει να κάνει με τα στάδια Freud που ανέφερε η Croissant.Στη θέση σου θα με προβλημάτιζε και θα είχα το νου μου να τσεκάρω, αν η μανούλα του του πήγαινε το αυγουλάκι στη δουλειά.Πάντως σέξυ δεν το λες. Οι συμβολισμοί παραπέμπουν σε κάτι άλλο.
Ποσο σε καταλαβαινω!!! Εμενα οσο κοιμομασταν μαζι πληκτρολογουσε στην πλατη μου!παντως δεν ειναι κακο και μην τον περιοριζεις στον υπνο του. Αστον να εκφραστει !
Τοσο μεγάλο προβλημα ειναι;;; Κάποιοι κοιμούνται στο πλάι, κάποιοι μπρουμυτα, κάποιοι ανάσκελα, άλλοι πιάνουν το αυτο τους.Εμενα μου φαίνεται και λιγο γλυκουλι μη σου πω... Εσυ βεβαια ξερεις καλυτερα!!!
Η αλήθεια είναι πως και εγώ κάπως έτσι θα ένιωθα.Πάντως,αν σου κάνει καμία μαλακία και τα σπάσετε (ελπίζω πως όχι),θα είναι καλή ατάκα για να τον στείλεις.
Scroll to top icon