ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2016 | 20:51

Αγάπη μου, καλημέρα

Που λέτε, χθες το απόγευμα χτυπά το τηλέφωνο -με απόκρυψη-, το σηκώνω και ακούω μια αντρική φωνή. Λέω από καμιά εταιρεία θα ναι ή κανένας γνωστός ενος συγγενη μου. Με ρωτά αν είμαι η αγγελική, ναι λέω, τι να πω. Μετά με ρωτούσε πού μενω και συγκεκριμένα αν μένω Μεγαρα. Εγώ να ρωτάω ποιος είναι, να με ρωτά αυτός τα δικά του. Τελικά μου δίνει όνομα, κατά πάσα πιθανότητα ψευτικο. Του λέω ένα 'έλεος' και του το κλείνω. Κατεβάζω το ακουστικό και με ξαναπαίρνει άλλες δυο φορές με επιμονή κιολας. Σήμερα το πρωί κατα τις δέκα και κατι χτυπα παλι το σταθερό. Βλεπω την αποκρυψη, καταλαβαινω αμέσως ποιος ειναι, αλλά το σηκώνω. Ακούω στην άλλη γραμμή 'Αγαπη μου καλημερα''. Τι να κανω το κλείνω. Παίρνει άλλες τρεις φορές. Εγώ δεν το σήκωσα. Πλέον κάθε φορά που χτυπα το τηλέφωνο τρομάζω. Να προσθέσω οτι δεν δίνω το τηλέφωνό μου πουθενά, πόσο μάλλον το σταθερό, ενώ η φωνή του δεν έκανε για έφηβου, ούτε καν εικοσάρη. Τριαντάρη θα έλεγα. Να βρήκε το νούμερο από τηλεφωνικό κατάλογο; Μου έρχονται σκηνές απο 10η εντολή και 3ο νόμο.
1
 
 
 
 
σχόλια
απο την στιγμη που ξερει το τηλ σου ξερει και που μενεις και για να μην συνεχισεις και κανεις μαλακιες (στο λεω ετσι χοντρα για να το καταλαβεις τι κανεις) κανε κατι που ειναι ποιο σωστο.1ο αναφορα σε εισαγγελεα για αρση απορητου και παρακολουθηση γραμμης καταγραφοντας ποιος και απο που σε παιρνει.2ο ασφαλιστικα μετρα απο την στιγμη που δεν τον γνωριζεις.
Scroll to top icon