ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2016 | 01:13

θα θεωρηθω

μεγάλη κα@@ αν ενώ είμαι σε σχέση βγω για καφέ με κάποιον άλλον?..το πράγμα έχει ως εξής : είμαι σε σχέση 1,5 χρόνο είμαι λίγο ξενερωμενη από κάποια πράγματα που έχει κάνει του τα συζητησα και είπε θα το προσπαθήσει..εγώ εξακολουθω να είμαι ακόμα λίγο ξενερωμενη γιατί με αυτά που έχουν γίνει δεν μπορώ και δεν θέλω να δω σοβαρά αυτή τη σχέση..ειπώθηκε το να χωρισουμε αλλά όταν ένιωσα ότι θα τον χάσω δεν αντεξα και τα βρικαμε παλι..έχω δεθεί πολύ μαζί του και δεν ξέρω αν μπορώ να χωρίσω..τώρα γνώρισα κάποιο παιδί μέσω παρέας και μου πρότεινε καφέ..δέχτηκα..τι κάνω? τι θα του πω του παιδιού? ναι καλησπέρα έχω σχέση είμαστε καπως και ειπα να δω και εσένα? ..δεν σκοπεύω φυσικά να κάνω κάτι παράλληλα..γνώμες παρακαλώ ..
4
 
 
 
 
σχόλια
Τι γνώμες θες, πάρε facts κι άσε τις γνώμες. Θες να χωρίσεις αλλά φοβάσαι να μείνεις παρέα μόνο με τα γατιά σου, οπότε τον κρατάς μέχρι να βρεις τον επόμενο. Έχεις ήδη βγει για κυνήγι. Ρόδα είναι και γυρίζει, μην κλάψεις όμως όταν στο κάνουνε και σε εσένα. Karma is a biaaatch.
ήμουν έτοιμος να γράψω κάτι αντίστοιχο, συμφωνώ απόλυτα. Κοπελιά η ζωή είναι μικρή για να τη χαραμίζεις, προχώρα παρακάτω όπου θα περνάς καλά!
ήμουν έτοιμος να γράψω κάτι αντίστοιχο, συμφωνώ απόλυτα. Κοπελιά η ζωή είναι μικρή για να τη χαραμίζεις, προχώρα παρακάτω όπου θα περνάς καλά!
Θεωρητικά με το να βγεις για καφέ δεν κάνεις κάτι κακό.Το θέμα είναι αν εσύ νιώθεις καλά με το να πας ή όχι.Εννοω αν νιώθεις ενοχές που το κανονισες,αν σκοπεύεις να παλεψεις τη σχέση σου κτλ κτλ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon