ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2016 | 13:23

Γονείς

Καλησπέρα. Θέλω να θέσω ένα ζήτημα που με απασχολεί προσωπικά και να ακούσω τις απόψεις σας.Τι κάνουμε όταν οι γονείς μας δεν εγκρίνουν τη σχέση μας και μας κάνουν τη ζωή δύσκολη αλλά εμείς λόγω σπουδών δεν έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να είμαστε απολύτως ανεξάρτητοι οικονομικά και να ζήσουμε όπως το επιθυμούμε? Τι κάνουμε όταν οι γονείς μας προσβάλλουν συνεχώς το σύντροφο μας επειδή "είναι κατώτερος" και "ασπουδαχτος" ενω το "έγκλημα" του είναι απλα ότι δουλεύει χωρίς να έχει πάει το πανεπιστημιο? Όταν τον κατακρίνουν χωρίς να καταδεχονται καν να τον γνωρίσουν από κοντά? Πώς αντέχεται η συνεχής γκρίνια και καυγάδες στο σπίτι και οι συνεχείς προσβολές? Υπάρχει κάποια λύση για να τελειώνουν όλα αυτά?
2
 
 
 
 
σχόλια
θα στο πω τοσο απλα και ελπιζω να το καταλαβεις πως στο λεω.ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΙΝΙ.οι γονεις σου καποια στιγμη θα φυγουν.εσυ θα επιλεξεις με ποιον θα εισαι ευτυχισμενη.δεν εννοω να τους γραψεις τελειος.θα τους αγαπας και θα τους σεβεσαι σαν γονεις αλλα σε καποια πραγματα εισαι μονη σου και ας εισαι μαζι τους στο σπιτι τωρα.
Scroll to top icon