ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2016 | 08:07

Άγνωστος VS Αγνωστης

μιλάω μέσα από ένα chat room... Με ένα άτομο..... Όλα.καλα όλα ωραία... Είπαμε να βρεθούμε μέσα στο ΣΚ... Όμως το μόνο που με κρατάει στο να μην πάω είναι ότι δεν έχω δει φωτογραφία του ούτε εκείνος βέβαια.... Λέμε να βγούμε ραντεβού στα τυφλά μιας και κανένας από τους δύο δεν έχει βγει.... Όμως ενώ θέλω πολύ και εγώ.. Με τρομάζει όλο αυτό γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει άλλος.... Από την μία λες ζήσει την στιγμή και ότι γίνει.. Αλλά από την άλλη λες ότι αν συμβεί κάτι ? Τι μπορώ να κάνω ? ?
4
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά βασίσου αρκετά στο ένστικτό σου. Εμένα τουλάχιστον με βοήθησε σε αντίστοιχη περίπτωση. Αν επιμένεις ότι δεν θέλεις να αλλάξεις φωτογραφίες, καλό είναι να κάνετε μια κλήση (φωνή) στο Skype. Θα καταλάβεις αρκετά από αυτό, θα επιβεβαιώσεις ότι είναι αυτό που σου έχει πει και θα υπάρχει και λίγο παραπάνω οικειότητα αν εν τέλει συναντηθείτε. Αυτά! Αα και κάτι τελευταίο. Κανόνισε ραντεβού σε κάποιο δημόσιο μέρος όπως ανέφεραν και παραπάνω. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!
Αν εχεις κανονισει βγες για ενα καφε κ ειδοποιησε φιλους να ειναι στο ιδιο καφε την ιδια ωρα ωστε αν παει κατι στραβα να εχεις πλεονέκτημα...αν δεν εισαι σιγουρα απλα μην πας
Να κρατας τις επιφυλαξεις σου.Για αρχη ανταλλαξτε φωτογραφιες. Αν πας κανονισε να ειστε καπου που εχει κοσμο συνεχεια και να ειναι μερα. Να γνωριζουν ατομα του περιβαλλοντος σου που θα πας, οτι βγαινεις με αγνωστο και να εχετε επικοινωνια.Αν νιωθεις οτι κατι παει στραβα, δεν υπαρχει λογος να μπεις στη διαδικασια γνωριμίας.Μερικοι βασικοι κανονες να εχεις κατα νου για γνωριμια με αγνωστο.Ισως ακουγονται τρομακτικα, αλλα ειναι. Ποτε δε ξερεις.Ασχετα φυλα και ηλικιες.
Scroll to top icon