ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2016 | 12:22

Θα ήθελα να μου εξηγήσετε

οι άντρες της παρέας τι σας ευχαριστεί στη σχέση που αναπτύσσετε με τα αυτοκίνητά σας.Αρχικά,είναι ένα μεταφορικό μέσο που κοστίζει πολύ σήμερα,ειδικά στις μεγάλες πόλεις δε συμφέρει,αφού υπάρχουν τα Μ.Μ.Μ.Επιπλέον κάποια μοντέλα κοστίζουν όσο η διαβίωση μιας οικογένειας στις μέρες μας.Επίσης,τι σκάλωμα τρώτε και γκαζώνετε;Γιατί το πλένετε πιο συχνά και από εσάς τους ίδιους;Γιατί το κερώνετε;Μια στοιχειώδης καθαριότητα επιβάλλεται,αναμφισβήτητα,αλλά τόση υπερβολή πια;Έχω έναν φίλο που γυρνώντας από τη δουλειά,πλένει πρώτα το αμάξι και μετά τρώει.Εγώ δυστυχώς θεωρώ κάγκουρες όσους έχουν κόλλημα με τα αμάξια τους...Απολύτως προσωπική άποψη,χωρίς πρόθεση να θίξω κανέναν.
2
 
 
 
 
σχόλια
Η ταχυτητα φερνει αδρεναλινη και αυτη με τη σειρα της εθισμο στη ταχυτητα. Το πλυσιμο που λες δε το βρισκω παραλογο.. γιατι να μη πλυνεις-κερωσεις κατι που κανει οσο η διαβιωση μιας οικογενειας οπως εσυ ειπες? Δινει ενα καρο λεφτα εννοειται οτι θα το εχεις στη πενα. Επισης τα ωραια αυτοκινητα δειχνουν την εικονα του καθενος τις περισσοτερες φορες. Οπως και να το κανουμε η εικονα ειναι ενας λογος που καποιοι θελουν ωραιο αυτοκινητο.
Mερικοί απο εμάς έχουμε το μικρόβιο.. δεν ξέρω αν μπορέις να μας πείς κάγκουρες (σε καμία περίπτωση ηχεία τέρμα μουσικές κτλπ, για εμένα αυτό είναι καγκουριά)αλλά σίγουρα είμαστε petrolheads. Tι εστεί αυτό, ενίοτε θα το πλύνουμε, θα το κερώσουμε 1 φορά το μήνα, θα ξοδέψουμε αμέτρητα απογεύματα στο γκαράζ με τον γρύλο μαστορεύοντας.Σίγουρα πολλοί είναι adrenaline junkies και θα γκαζώσουν,μερικοί μπορεί να "γαζώσουν" κιόλας ανάλογα και την ηλικία και την ωριμότητα. Βέβαια όλα αυτά σε λογικά πλαίσια και μέτρα.Η σχέση με το αυτοκίνητο είναι σαν με μία γυναίκα, μπορέι να σου δώσει ένα τεράστιο χαμόγελο μέσα σε μια μόλις στιγμή, μπορεί να σε κάνει να το μισείς, μπορεί να σε κάνει να δεις όλη σου την ζωή να περνά απο μπροστά σου σε 1 δευτερόλεπτο, και τέλος μπορεί απλά να σε μεταφέρει. Τώρα το αν συμφέρει το αυτοκίνητο..κάποιες φορές συμφέρει κάποιες όχι. Δεν περιμένω να καταλάβεις αυτή τη σχέση με το μηχάνημα που αναπτύσσουν πολλοί άνδρες αλλά ούτε μπορείς να κρίνεις κάποιον απο αυτό, οι ανθρώπινες προσωπικότητες είναι πολύπλευρες και πολυδιάστατες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon