ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2016 | 14:56

Να την φλερτάρω ή όχι ;

Καλημέρα σας, βλέπω εδώ και μία εβδομάδα έξω από έναν σταθμό του μετρό μία κοπέλα σε σταντ με βιβλία των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Μου αρέσει πολύ εξωτερικά καθώς είναι νέα περίπου 30 ετών, ψηλή, όμορφη, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, λευκό δέρμα, πολύ γλυκιά με γλυκύτατο χαμόγελο και φοράει πάντα όμορφα καλοκαιρινά φορέματα. Σκέφτομαι να την προσεγγίσω αύριο γιατί μετά μπορεί να φύγει και να αλλάξει μέρος. Εγώ με την εκκλησία & θρησκεία ούτε κρύο ούτε ζέστη, δηλαδή ούτε από αυτούς που υποστηρίζουν φανατικά πως είναι άθεοι κλπ αλλά και ούτε από τους θρησκόληπτους. Πηγαίνω στην εκκλησία τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, μικρός χτύπαγα τις καμπάνες στο χωριό μου, μου αρέσει το ΝΑΜΑ και ο άρτος με γλυκάνισο ειδικά στα πανηγύρια στα νησιά.Αν τελικά το τολμήσω θα το κάνω διακριτικά για να μη την φέρω σε δύσκολη θέση μπροστά σε τρίτους (χθες & σήμερα την είδα μόνη της). Πως πιστεύετε ότι πρέπει να χειριστώ την όλη προσέγγιση ; Να της ανοίξω κουβέντα άσχετη με αυτό που κάνει και να δω πως θα κυλήσει η κουβέντα μεταξύ μας ;μήπως είναι too much και καλύτερα να αφήσω την κοπέλα στην ησυχία της ;Προσοχή δεν τρολάρω.Αγόρι 31 , και τα περίεργα γούστα του.Υ.Γ 1. την χθεσινοβραδυνή εξομολόγηση με τα βιβλία στα ΜΜΜ την έγραψα εγώ αλλά ξεχάστηκα στην θαλπωρή του μαξιλαριού και το αεράκι του ανεμιστήρα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Οπως ειπε και ενας αλλος σε μια 6ομολογηση οι ιεχωβαδες είναι αιρεση οχι θρησκεια :ΡΣου χω ατακα : η κολαση για εσας ειναι μια εκταση με απειρες πορτες να τις χτυπατε?
Φυσικά και να την φλερτάρεις...το πολύ πολύ αγόρασε και κανα βιβλίο απο αυτά και πες της οτι σε ενδιαφέρει να μαθαίνεις για άλλες θρησκίες και γενικά να ψάχνεσαι με τέτοια θέματα(παίξτω λίγο ιστορία μου αμαρτία μου και έτσι)...ααα και αν προχωρήσει το πράγμα νομίζω οι διαφορετικές θρησκίες δεν είναι πρόβλημα στην σημερινή εποχή....Good luckkkk!!!!!!
Scroll to top icon