ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2016 | 20:20

PhD στην Αγγλία

Έχουμε και λέμε. Διδακτορικό στην Αγγλία funded σε αντικείμενο που με ενδιαφέρει τρελά. Θεωρούσα, μέχρι τώρα που μιλάμε, πως ήμουν έτοιμη να φύγω. Αλλά παιδιά έλεος! Μια αναζήτηση στο internet και το στομάχι μου έχει γίνει κόμπος απο το άγχος. Τι ενοίκια είναι αυτά;;;; Μιλάμε για ΑΓΧΟΣ και φανταστείτε οτι απλά το είδα, δεν έχω κάνει καν application. Φοβάμαι πως δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να ζήσω. Η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής. Πόσα χρήματα είναι αρκετά για να ζήσει κάποιος αξιοπρεπώς (μιλάω για το Birmingham καθώς φαντάζομαι πως το κόστος ζωής διαφέρει ανα πόλη). Δεν μιλάω ούτε για εξόδους ούτε για ποτά. Απλά να ζω σε ενα σπίτι που παλεύεται, γιατί φρίκαρα με όσα διάβασα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ρίξε και μια ματια στο unite,είναι στουντιάκια για φοιτητές,καλή φάση αν δε θες να συγκατοικήσεις.Ουσιαστικά είναι φοιτητικές εστίες,απλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα ανήκουν σε κάποιο πανεπιστήμιο και μένει όποιος θέλει.Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο απτο να ψάχνεις σπίτι.Είναι πιο ασφαλές,ως εστία,θα έχεις ακομα πιο πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις κόσμο και μπορείς να το κλείσεις και από εδώ χωρίς να χρειαστεί να πας να ψάχνεις σπίτια.Τιμές πάνω κάτω οι ίδιες με σπίτι (αλλά στο σπίτι δίνεις χωριστά λογαριασμούς,και δεν ξέρω αν θα δίνεις και coucil tax ή επειδή θα κάνεις phd απαλάσσεσαι-με δύο σ?)
Scroll to top icon