ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2016 | 19:19

.....?

Ειμαι 35 χρονων χωρισμενη με παιδι και εχω γνωρισει εναν αντρα 50 χρονων ο οποιος σε γενικες γραμμες μου φερεται καλα και δεν εχω παραπονο . Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν εχει σταθερη δουλεια. Προσωπικα τα βγαζω περα οικονομικα . Ομως αν καναμε οικογενεια θα μπορουσε να λειτουργησει οταν οι ευθυνες και οι οικονομικες απαιτησεις αυξανονταν ?
6
 
 
 
 
σχόλια
Απο τη στιγμη που εισαι ηδη χωρισμενη και τα βγαζεις περα, θα μπορουσες να βγαινεις με τον ανθρωπο και να εχεις σχεση και να δεις πως θα παει με τον καιρο... Αμα τον θες πραγματικα ομως και δεν εχεις προσκολησει πανω του απο αναγκη, προπαντων ψυχολογικη... Γιατι οταν ακουω μια γυναικα να περιγραφει τη σχεση της με εναν αντρα και να αναφερει μονο το πως της φερεται ο αντρας και οχι το πως νιωθει εκεινη γι'αυτον, μου φαινεται υποπτο.
Λες ότι δεν έχεις παράπονο αλλά δε μας λες τι σου προσφέρει. Μάλλον δεν είσαι αρκετά ευχαριστημένη αλλά θέλεις να ηρεμήσεις με έναν άνθρωπο πλάι σου. Γνώμη μου είναι να τον αφήσεις (εφόσον έχεις τόσο σοβαρούς ενδοιασμούς και μάλλον χλιαρά αισθήματα) και να ψάξεις για μια σχέση που να σε γεμίζει. Όποτε έρθει.
Έχεις κάνει παντρεμένη και ξέρεις τι είναι ο γάμος, τα προβλήματα που υπάρχουν και τις δυσκολίες, τι μας ρωτάς ακριβώς; θεωρώ ότι ενώ ξέρεις ότι δεν ''πρέπει'' με αυτό τον άνθρωπο, ψάχνεις από κάπου να πιαστείς μπας και ''μπορείς''.
Scroll to top icon