ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2016 | 13:54

Διαβάζοντας για γυναικεία μοναξιά...

Διαβάζοντας πολλές εξομολογήσεις γυναικών για τη μοναξιά τους, για το ότι τους λείπει ένας σύντροφος, για το πόσο διαφορετικές και καλές είναι και δεν τις προσέχει κανένας άντρας, και βλέποντας τι αναφέρουν στα κείμενά τους, το συμπέρασμα είναι ένα: μόνες τους το έχουν επιλέξει, και όλη η συμπεριφορά τους οδηγεί ακριβώς στο να διώχνουν οποιονδήποτε διανοηθεί να τις πλησιάσει. Σκέφτονται τα πάντα αρνητικά, κρίνουν τους άλλους ψάχνοντας να βρούνε στραβά, έχουν μέσα τους το πρότυπο του ιδανικού (για τις ίδιες) άντρα και δεν ξεφεύγουν γραμμή από αυτό. Και όλοι οι άλλοι φταίνε για τη μοναξιά τους εκτός από τις ίδιες, που απλά οχυρώνονται πίσω από το ρόλο τους ως θηράματα και ο άντρας κυνηγός πρέπει να καταλάβει τι σκέφτονται στο μυαλό τους ώστε να τις κυνηγήσει, χωρίς βέβαια να εκτεθούν οι ίδιες το παραμικρό.Όσοι άντρες έχουν κάνει κάποια προσπάθεια ακόμη και μέσω διαδικτύου να προσεγγίσουν μία από αυτές τις γυναίκες, νομίζω ότι μπορούν να με καταλάβουν τι εννοώ και πώς οι ίδιες κάνουν τα πάντα για να σε διώξουν και με άσχημο μάλιστα τρόπο. Καλά το πάτε κορίτσια, πάντα τέτοια και εις ανώτερα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ με τα γραφόμενα της εξομολόγησης, απεικονίζουν πλήρως μία υπαρκτή πραγματικότητα, και επίσης τα αναφερόμενα από τον Παππού με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο. Μιας που ο τελευταίος έθιξε το ζήτημα των αναζητήσεων από ''μοναχικές υπάρξεις'' ή και όσον δηλώνουν ''μοναχικές υπάρξεις'' ή ''διαφορετικές κοπέλες που αναζητούν προσοχή'', θα έλεγα ότι σε αυτό το επίπεδο φθάνει κανείς στο peak της γυναικείας ανωριμότητας, και θέλει όντως πραγματικά γερά νεύρα για να εμπλακεί κανείς σε ένα τέτοιο ''παιχνίδι''. Μία μικρή προσπάθεια θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο ότι όλες αυτές οι ''μόνες'' γυναίκες είναι εξ απολύτου επιλογής τους μόνες και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό το γεγονός.
Scroll to top icon