ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2013 | 01:35

Γιατι

να μην γινεται και μια ενημερωση για το ποιοι ανθρωποι πρπει να γινουν γονεις? Δεν γεννηθηκαν ολοι γι αυτο! οχι αλλα παιδια με ψυχολογικα προβληματα!
1
 
 
 
 
σχόλια
Να και μια εξομολογηση με ενδιαφερον. Δυστυχως δεν υπαρχει καμια ενημερωση, ελαχιστοι ανθρωποι εχουν εσωτερικη ανησυχια για το πως πρεπει να μεγαλωσουν ενα παιδι και ακομα λιγοτεροι τους δινουν τη σημασια που πρεπει να εχει καθε ξεχωριστη προσωπικοτητα. Εδω μιλαμε, μενει καποια εγγυος κατα λαθος στο τριτο παιδι, δεν εχει ουτε τα μεσα ουτε την ορεξη να το μεγαλωσει και σου λεει" και τι εγινε? ενα ακομα. Οπως μεγαλωνουν τα δυο πρωτα, θα μεγαλωσει και αυτο!!" Λες και εχει μπει σε προγραμμα μαζικης παραγωγης. Νομιζω οτι περισσοτερο φταινε οι γονεις και το γυρω περιβαλλον που ρωταει διακαως "ποτε θα κανεις ενα παιδακι" θεωροντας το απολυτως φυσιολογικο να κανει παιδι οποιος ειναι απλα και μονο γονιμος ανεξαρτητως συναισθηματικης, οικονομικης και κυριως ψυχικης καταστασης. Το θεμα σηκωνει συζητηση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon