ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2016 | 21:24

πεθερές και.. σπίτια

Παιδιά καλησπέρα σας. ομοιοπαθουσα και εγώ 24 χρονών μόνο καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι το αγόρι μου είναι πολύ καλό παιδί και με λατρεύει και με κοιτάει στα μάτια. αυτή όμως που και που μπορεί να του λέει διάφορα. Το καλό είναι ότι ενώ τα σκέφτεται τα ζυγίζει δεν κάνει αυτά που του λέει. Το πρόβλημά όμως είναι αλλού. Η γυναίκα αυτή έχει προσβάλλει τη μάνα μου και είχε και το θράσος να ζητήσει και σπίτι απ τους γονείς μου για να μείνε αυτή με τον άντρα της! για να μας αφήσει εμάς υποτίθεται το πατρικό του φίλου μου! Φυσικά κανείς δε δέχτηκε στο τέλος και όλοι είπαμε όχι. Το αγόρι μου είχε αρχίσει να το σκέφτεται αλλά μετά εγώ τον εγκατέλειψα και το ξανασκεφτηκε και δεν το κάνε. Το θέμα είναι ότι όσο κι αν αγαπάω το αγόρι μου καμιά φορά του βγάζω κακίες εξ αιτίας της τι να κάνω να χωρίσω ? Δε θέλω απ την άλλη θέλω να αποφύγω τα χειρότερα!
1
 
 
 
 
σχόλια
Αθάνατη ελληνική οικογένεια... Θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον αν είναι έτσι τα πράγματα από τώρα. Ξεκαθάρισε κάποια πράγματα με το αγόρι σου γιατί θα τα βρεις μπροστά σου και ίσως υπό χειρότερες συνθήκες.
Scroll to top icon