ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2016 | 00:06

Φτάνει, κάποιος πρέπει να το πει

Κουράστηκα να πηγαίνω με την παρεα μου σε beach bar και pool bar και να με κοιτάνε ολες οι κλαρινογκομενες επειδή εχω μερικά κιλα παραπάνω και είμαι ευσωμη. Δηλαδή τι ?στον κόσμο σας οι παχουλοι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν μπανιο στη θάλασσα... ? Δεν προκάλεσα.Μια χαρα σεμνοτατο μαγιω φορουσα ούτε υπερβολές έκανα. Κουράστηκα να με κοιτατε με αυτό το βλέμμα υπεροψιας,εχω αλλες αρετές. Φτάνει.
6
 
 
 
 
σχόλια
Κοπέλα μου μν ξανά σκεφτείς κατι παρόμοιο με αυτο που έγραψες!ο καθένας ειναι μοναδικός!και δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα για κομπλεξικά κοριτσάκια με ωραίο περιτύλιγμα!Peace!!
Χεστες τις κλαρινογκομενες, κρυβουν το κομπλεξ τους κατω απο το "ωραιο" τους σωμα.. Παντως να κανω και το συνηγορο του καρεολη, φιλες παχουλουλες στην παρεα (η που νομιζαν οτι ειναι παχουλες) ειχαν τη "μυγα", που λενε.. Πολλες φορες στραβωναν με αλλες που τις κοιταζουν επικριτικα και δεν ειχαν σε ολες τις φορες δικιο. Μηπως και συ νομιζεις οτι αυτο συμβαινει συχνα ενω απλα νιωθεις ανασφαλεια για το σωμα σου?
Scroll to top icon