ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2016 | 22:04

Μπανάκι Μανάκι

Χαιρετώ την χαρωπή παρεούλα των εξομολογήσεων, από την οποία θα ήθελα να ζητήσω μία συμβουλή..πώς να πω σε σύντροφο να κάνει πιο συχνά μπάνιο; Μου φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι ακόμη και το καλοκαίρι κάνει ντουζ στις τρεις μέρες, ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΕΣΤΗ. Όλος αυτός ο ιδρώτας και το καυσαέριο που φέρνει απ' έξω, πάει στο σεντόνι και πάνω μου..έχω μία τρέλα με την καθαριότητα, αλλά νομίζω ότι αυτό που περιμένω αγγίζει τα όρια των βασικών κανόνων. Δουλεύει ως σέρβις σε ταβέρνα και αυτό σημαίνει πως ιδρώνει πάαααρα πολύ, αφού πλέον δουλεύουν κυρίως έξω, όταν επιστρέφει ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, σ' αυτό που είχα στρώσει ένα σεντόνι πλυμένο στους 90 για να φύγουν όλα τα μικρόβια και σιδερωμένο για να.. φύγουν και τα υπόλοιπα(?), τέλος πάντων, κάπου καθαρά! Ούτε καν τα χέρια δεν πλένει, σιχαίνομαι να με ακουμπάει και δεν μπορώ να παρανοώ κάθε φορά και να λέω "α βαριέμαι, πάω να πλύνω τα χέρια μου, θες κι εσύ;" "ουφ κουράστηκα σήμερα, θα μπω στο μπάνιο να αναζωογονηθώ, θες κι εσύ?" "ω θεοί, έλα να δεις πως σκότωσα ένα μυρμήγκι στο μπάνιο, θες να βουρτσίσουμε τα δόντια μας?"Είμαστε δέκα μήνες μαζί, πέρα από αυτό δεν με ενοχλεί κάτι άλλο, δεν νομίζω πως θα συμφωνούσα να χωρίσω γι αυτό το λόγο, ενώ περνάμε όμορφα, αλλά ούτε και τα στραβά μάτια να κάνω άλλο και όποτε φεύγει για δουλειά ή βόλτα να κάνω γενική καθαριότητα σ' όλο το σπίτι. Οκ, το να μην συγκατοικούμε θα ήταν μία λύση για να μην σπαταλάω χρόνο από το διάβασμά μου σε σαπουνάδες, αλλά...
25
 
 
 
 
σχόλια
Τι μου θυμίσατε.... Αυτός φοιτητής Πολυτεχνείου , σορρυ παιδια, with no prejudice, ΚΝΙΤΗΣ, είχα πεθάνει . Του το ειπα ότι μου αρεσει ο περιποιημένος άντρας, να ξυριζεται και να Μοσχοβολάει ο τόπος !
Επειδη μου εχει τυχει..με τον πρωην μου εκανα υπομονη εξι μηνες μετα εσκασα (γιατι μεχρι τοτε δεν ειχα παει σπιτι του και οτι ειχα παρατηρησει ντρεπομουν να το πω).. Τον θερμοπαρακαλουσα να :- πλυνει δοντια-κανει μπανιο (αντι να λουζεται με αποσμητικο και κολωνια για να κρυψει την μασχαλιλα και την ιδρωτιλα)- να πλενει τα χερια του Εφτασα σε σημειο να γινω η "μαμα" του πραγμα που με στεν;χωρουσε με ξενερωνε και στη τελικη ουτε που τον πλησιαζα..ειχα φτασει σε σημειο ναβτου λεω οτι αν δεν πλυνει τα χερια του καιβδεν κανει μπανιο εγω απλα δεν θα τον πλησιασωΚαι δεν ειμαι ψυχαναγκαστικη με την καθαριοτητα αλλα δεν μπορω να μυριζει ο αλλος παντου να κυκλοφορει με τελειως απεριποιητο λουκ τυπου λαδωμενες μπλουζες κτλ ..εξι μηνες δεν το ηξερα τι εκανε και πως καλυπτε ολο αυτο αλλα εγω τον σχολασα γτ σιχαθηκα
χαχαχαχαχαχαχααχα και να βαζει τα ποτηρια κατω απο την μασχαλη καθως φωναζει,σηκωνοντας το αλλο χερι στον συναδερφο για να τον δει:Kωστααααααααααα γρηγορα τα μπιφτεκια στο 3!!!
Όπως το είπες στην πρώτη παράγραφο, χωρίς την παραμικρή υστερία (το εννοώ).Να είσαι σαφής, λιτή, αυστηρή. Δε χρειάζεται να τον πεις βρωμιάρη, έχεις όμως κάθε δικαίωμα να του πεις πως δεν είσαι οκ με το "βαθμό καθαριότητάς" του. Τόσο ώστε να μην επιτρέπεις -για ευνόητους λόγους- να σε αγγίζει πριν κάνει ένα μπάνιο.Αν δε το μπάνιο πολύ, χέρια/μασχάλες/γεννητικά όργανα είναι μια πολύ καληλ αρχή (δεν τα λέω εγώ, ο Carlin τα λέει)Εύχομαι καλή τύχη και υπομονή.
Απλά ίου. Δε θα το άντεχα με τίποτα. Σε συμπονώ, αλλά νομίζω οτι δύσκολο να βελτιωθεί τώρα. Η καθαριότητα είναι αρχή που μεν τη μαθαίνεις από το σπίτι, αλλά ο κάθε χαρακτήρας την προσαρμόζει στο βαθμό που του ταιριάζει. Αν εκείνος λοιπόν δεν πλένει ούτε τα χέρια του τι να συζητήσεις, μου φαίνεται ακατόρθωτο. Θα πρέπει να κάνεις τη "μαμά" του και να τον "μαλώσεις" για να μπει σε μια σειρά. Εγώ πάντως θα ξενέρωνα πολύ και δε θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία. Η καθαριότητα είναι βασική και αδιαπραγμάτευτη (για μερικούς κατά πώς φαίνεται)..
ειμαι τεεεεεεεεεεεεεεεερρρμμμμμα ψυχαναγκαστικη με αυτα...τον ειχα χωρισει προπερσι...!!!(μαλλον δεν ειμαι το καταλληλο ατομο για συμβουλη αλλα δεν παιζει να το ανεχομουν αυτο)
Scroll to top icon