ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2016 | 16:42

Ποσους αντρες?

Σε μια καινουρια σχεση γιατι σε τρωει με ποσους πηγες? Γιατι πεφτει στα ματια σου οταν ειναι πολλοι? Ενω αισθανεσαι πραγματα και θες να ζησεις με τον αλλον σ ενοχλει το παρελθον. Πως ξεπερνιεται αυτο? Δεν με νοιαζει αν ειναι κομπλεξ η κατι αλλο, με νοιαζει πως ξεπερνιεται. Πως σταματας να το σκεφτεσαι?
2
 
 
 
 
σχόλια
Θεωρω πως οι αντρες οταν αναπτυξουν εντονα και ειλικρινη αισθηματα για μια γυναικα την τοποθετουν σε ενα βαθρο. Τη βλεπουν σαν κατι αγνο. Δεν τους αρεσει η ιδεα πως ειχε πολλους αντρες πριν απο αυτους, γιατι σκεφτονται πως βαριεται ευκολα και δε θα κανει για οικογενεια. Αλλα ειναι κατι πιο βαθυ πιστευω. Τη θελουν οσο πιο αγνη και <<παθρενα>> γινεται.Δεν ξερω κατα ποσο εχω πεσει μεσα,αλλα και εγω σα γυνακα θα προτιμουσα εναν αντρα με λιγες σχεσεις παρα καποιον που εχει παρει τη μιση Αθηνα.Αν ειναι μια ελευθερη σχεση δε νομιζω να τους απασχολει ο αριθμος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon