ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2016 | 16:09

Ξανθιές... (ο κασκαντερ)

Ως καινούριο μέλος εδώ ήθελα κι εγώ να εξομολογηθώ και να δοθώ βορρά στα σχόλια σας μιας κι εγώ άρχισα να δίνω σχόλια αβέρτα κουβέρτα.Στις ξανθιές θα αναφερθώ. Πίστευα ότι πρόκειται για μύθο. Αμ δε...Πρόσφατα ήρθε στη γειτονιά μου μια τέτοια...Ένα δεντρο στο πεζοδρόμιο είχε ένα μεγάλο κλωνάρι στην αυλή της, οπότε αποφασίζει να το κόψει. Ανεβαίνει με το πριόνι και αρχίζει αλλά έλα μου που κάθεται απο τη μεριά που ήθελε να κόψει...Περνάς μια γιαγιά εκείνη την ώρα, τη βλέπει και της λέει"τι κάνεις εκει μαρι χαζια? Θα σκοτωθείς"Την βλέπει η ξανθιά και με ύφος την γράφει και συνεχίζει.... Εγώ έξω μαρτυρρας τώρα να τραβάω τα @@ρια μου!Κλασικά η άλλη πεφτει κ την τρεχαν στα νοσοκομεία.Μετά από λίγες μέρες περνάει ξανά η γιαγιά και την βλέπει στην αυλή με πατερίτσες.Σηκώνεται η ξανθια με ειρωνεία εντελώς και της φωνάζει"μμμμμ το μέντιουμ!"
7
 
 
 
 
σχόλια
Ώστε είναι αλήθεια... Άκουγα ιστορίες γι' αυτό το μέντιουμ απ' όταν ήμουν μικρή.. Νόμιζα ήταν μόνο αστικοί θρύλοι.. Αλλά είναι αλήθεια!! Υπάρχει!! Το 'ξερα!!
Scroll to top icon