ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2016 | 20:53

Εγκυμοσύνη.

Είμαι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, έχουμε καλοκαίρι και έχω φτάσει στα 72 κιλά με 1,64 ύψος, ενώ πριν την εγκυμοσύνη ήμουν 54 κιλά.Ζεσταίνομαι και ιδρώνω όλη την ώρα και γκρινιάζω στον άντρα μου!Είμαι και 33 χρονών γυναίκα, θέλω να πάω για μπάνιο και να ξεκουραστώ αυτή την περίοδο...Το ξέρω πως φέρομαι σαν γαϊδούρα, αλλά η εγκυμοσύνη το καλοκαίρι δεν παλεύεται βρε παιδιά!
3
 
 
 
 
σχόλια
Με συγχωρείς που το σχολιάζω, στο λέω με όλη την καλή διάθεση σαν συνάδελφος μαμά με 2 μικρά. 18 κιλά στον τέταρτο μήνα, που θα έπρεπε να έχεις πάρει 3-4 είναι υπερβολικά πολλά, πώς έγινε αυτό; Τί θα γίνει τους άλλους 5 μήνες;Κορίτσι, οι κίνδυνοι είναι πολλοί και για σένα και για το μωρό, ζήτα άμεσα βοήθεια απο διατροφολόγο.
Τι να πω ! Λες κσι διαβάζω το δικο μου ποστ με αλλαγμενα τα νούμερα ! Είμαι στο 4 μήνα,30 χρονων,82 κιλά με 1,62 και πριν ήμουν 70 ! Δεν ζεστενομαι η αλήθεια ουτε ιδρωνω πολύ...έχω καλη εγκυμοσύνη αλλά αυτό που δεν μπορω να κάνω μπάνιο στη θάλλασα και τα κιλά κυρίως που φοβάμαι....με έχει πανικοβαλει ! Μας εύχομαι με το καλό ! Α να σε ρωτησω...είναι το πρωτο σου ? Το εχεις καταλάβει να κουνιετε ?
Scroll to top icon