ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2016 | 05:40

Το τσουβαλι

Νιωθω σαν ενα παραγεμισμενο τσουβαλι με σκατα. Αν καποιος προσπαθησει να με ανοιξει θα ξεπεταχτουν ολα απο μεσα και θα λερωσουν τα παντα.
10
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεις σιγα σιγα να αρχισεις να το αδειαζεις.Εσυ εισαι το τσουβαλι και τα σκατα ειναι ο,τι τοξικο υπαρχει στη ζωη σου. Γιατί δεν αρχιζεις διώχνοντας ο,τι σε "αρρωσταίνει"?Σιγα σιγα θα νιωσεις καλυτερα βαζοντας τα πραγματα που μπορεις να αλλαξεις σε μια σειρα και βελτιωνοντας σταδιακα ο,τι σε ενοχλει στον εαυτο σου.Τουλαχιστον ας αλλαξουμε ο,τι ειναι στο χερι μας.Λιγη θετικη προσεγγιση και το τσουβαλι θα γεμισει λουλουδια!
Συμφωνώ με την ΣΣ. Αν νιώθεις ότι το τσουβάλι έχει μέσα σκ@τ@, άνοιξε το μόνος/η σου, άσε να γίνουν όλα χάλια, καθάρισε τα σιγά σιγά (ξέρω, δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα) και μετά θα δεις ότι το τσουβάλι είναι άδειο και έτοιμο να γεμίσει με όμορφα και χρήσιμα πράγματα! Ελπίζω να καταλαβαίνεις τον συμβολισμό!
Scroll to top icon