ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2016 | 02:22

Βαρεθηκα

Εχω βαρεθει τον τοσο ψευτικο κοσμο. Εχω κουραστει και δεν εχω κουραγιο και ορεξη να ανεχτω κανεναν τους πια. Δεν εχω την υπομονη να ασχοληθω και να κανω τα στραβα ματια για κανεναν υποκριτη. Χιλιες φορες μονος σου παρα με τετοιους ανθρωπους γυρω σου.
18
 
 
 
 
σχόλια
Και πολυ καλα κανεις!!δεν υπάρχει νοημα να το παίζεις ολα καλα με υποκριτές και δήθεν!!δειξε παντα αυτο που σε ενοχλεί και μν ανέχεσαι όποιον ναναι απλα για να έχεις καποιον!!κακο σε εσενα κανει αυτο!!
Είσαι σίγουρος; Έχω περάσει πολλές μορφές κατάθλιψης και η συνειδητοποίηση του πόσο σκατά είναι ο κόσμος δεν έχει αλλάξει εδώ και δέκα χρόνια.
πραγματικα,ενω δεν εχω χρόνο μπήκα για να απαντησω μονο σε αυτο το σχόλιο. Κοίταξε παιδί μου skeletor, ο κόσμος είναι γεμάτος μαλακίες γύρω μας και το πιο υγιες ειναι τελικά να σε καταθλίβουν όλα αυτα. εγω όσο βρίσκω τους μηδενιστές και τους απαισιοδοξους "αρρωστους" τόσο βρίσκω αναισθητους, παρτακιδες και τελικα και αρρωστους τους χαζοχαρουμενους, αυτους που κανουν οτι δεν βλεπουν (ή αυτους που δεν βλεπουν τελικα). Αυτο που λες είναι τοσο βολικη απάντηση και τοσο ρατσιτικη, εν τελει. Σκεψου. ειμαι αισιοδοξη γιατι προσπαθω να καλυτερευσω αυτο τον κοσμο αλλα συμφωνω απολυτα με τον εξομολογουμενο, ολοι υποκριτες και χαλια μαυρα. όσο για τον εξομολογουμενο εχω να σου πω το εξης : ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Ναι ο κοσμος ειναι σκατα, ειναι γεγονος , γινε δημιουργικος εσυ! προχώρα! κανε αυτο που θα δειξει το φως και στους αλλους και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην ακους αυτα που οι αλλοι λενε με τοση ευκολια οπως "α ναι! το βρηκα! εχεις καταθλιψη μωρε!" Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΥΠΝΑΣ, ΒΛΕΠΕΙΣ. Ωρα για δραση τώρα όμως!
Η κατάθλιψη δεν είναι υγιής αντίδραση. Είναι παθολογική κατάσταση και αντιμετωπίζεται θεραπευτικά. Δεν είναι (επίσης) ρατσιστικό να λες ότι κάποιος είναι καταθλιπτικός. Μη χειρότερα. Τι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί; Επειδή ο κόσμος έχει τόσα άσχημα πράγματα τι πάει να πει; Το να ζητήσεις βοήθεια για ένα πρόβλημα που έχεις δεν είναι ντροπή. Επιβάλλεται. Ο ίδιος ο Σόοουλ λέει ότι έχει κατάθλιψη. Υποθέτω ότι έχει προηγηθεί ιατρική γνωμάτευση και δεν έχει κάνει αυτοδιάγνωση.
Με συγχωρείτε που επεμβαίνω, αλλά η "κατάθλιψη" είναι της μοδός εδώ και κάποια χρόνια. Θέλω να πω οτι κάθε είδους θλίψη που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος (απώλεια, απόρριψη, απογοήτευση κτλ) τη βαφτίζουμε κατάθλιψη και τον χαπακώνουμε για να ευθυμήσει. Αυτή είναι η βιομηχανία. 'Ολοι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε σεξ και να καταναλώνουμεΟ κάθε σκεπτόμενος/ιδιαίτερος/μελαγχολικός/απόμακρος/ευαίσθητος άνθρωπος βαφτίζεται ψυχικά ασθενής κι απομακρύνεται μη μας χαλάσει το γλέντι.Κάποιοι επαγγελματίες ευτυχώς το έχουν συνειδητοποιήσει κι έχουν ήδη ξεκινήσει να αλλάζουν κάποια πράγματα. Εμείς οι μη επαγγελματίες καλό θα ήταν να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί.http://www.kathimerini.gr/790904/article/politismos/vivlio/poia-ta-oria-ths-nosoy-kai-poia-toy-fysiologikoy
Λεμόνι σύμφωνα με τη λογική σου, όποιος δεν κάνει σεξ, είναι μουρτζούφλης και δεν καταναλώνει είναι έξυπνος, δεν έχει πέσει θύμα της βιομηχανίας ανθρώπινων ψυχών ξερωγώ, δεν έχει κατάθλιψη ή κάτι άλλο ψυχοπαθολογικό, είναι απλά αφυπνισμένος, δεν έχει πέσει θύμα μίας πλεκτάνης και λοιπά. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, αυτό που έχεις χρειάζεται παρακολούθηση. Πραγματικά χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω. Κοίταξέ το όμως, μην το αφήνεις.
Λούτρινο, παγωτό βανίλια, καλάθι, μπετονιέρα, τορπιλάκατος, δελτοειδής.Τι; Δεν γράφουμε όλοι τυχαίες λέξεις χωρίς να διαβάζουμε αυτό που μας λέει ο άλλος;
Λες σε καποιον οτι εχει κατάθλιψη επειδή δεν γουστάρει να κανει τα στραβά μάτια και δεν γουστάρει να συμβιβάζεται και να το παίζει ολα καλα;;Φειλ το σχόλιο σου!!Peace
Αργά η γρήγορα πρέπει να καταλάβεις πως ο κόσμος δεν αξίζει, γενικά η ανθρωπότητα πάει από το κακό στο χειρότερο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο κόσμος γίνεται πιο χαζός, οι άνθρωποι γίνονται αυτό που θέλουν οι άλλοι και τίποτα καλό δεν βγαίνει από όλο αυτό.Αυτό βέβαια δεν θα έπρεπε να σε σταματά από να βρεις τους λίγους τελευταίους ανθρώπους που πιστεύεις πως αξίζουν κάτι αντί να γίνονται βάρος στον πλανήτη.
Scroll to top icon