ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2016 | 13:55

ο φιλος μου δε θελει να κανουμε σεξ

Δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.ειμαστε μαζι σχεδον ενα χρονο,ειναι υπεροχος ολη τη διαρκεια της μερας,με προσεχει,δειχνει οτι με αγαπαει,με νοιαζετε κλπ.αλλα το σεξ δεν υπαρχει πλεον στο προγραμμα.Εχουμε πολυ δουλεια και οταν πηγαινω σπιτι του κοιμομαστε νωρις γιατι ειμαστε κουρασμενοι.Κανουμε σεξ μια φορα τις 2 βδομαδες,ενω τους πρωτους μηνες συνεχεια!Κανω προσπαθειες..με σεξυ εσωρουχα,και διαφορα αλλα..ματαια ομως δε θελει με τιποτα κ μου λεει οτι ξενερωνει με καποιους μικροτσακωμους μας.τι να κανω;;;;;;
7
 
 
 
 
σχόλια
Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας...Θα συμφωνήσω με Saint.. τα σημάδια αυτό δείχνουν. Για ψάξτο λίγο. Όπως και να 'χει δεν είναι υγιές ένα ζευγάρι να κάνει σεξ μόνο δυο φορές το μήνα. Εκτός αν είστε πάνω από 80 και δεν έχετε αντοχές..
Συμφωνω οτι η λογικη λεει οτι υπαρχει καποια αλλη , αλλα ας μην αφησουμε εκτος το ενδεχομενο οτι μπορει να περναει καποια φαση η απλα ειναι απιστευτα κουρασμενος απο τη δουλεια του. Εγω τουλαχιστον το εχω παθει αρκετες φορες να μην εχω κουραγιο ουτε να παω στη τουαλετα απο τη κουραση. Κοπελια οταν τον πετυχεις να βγαινει απο το μπανιο(για ευνοητους λογους) καντου ενα δωρακι εκπληξη που οχι μονο δεν θα τον κουρασει παραπανω αλλα ισα ισα θα τον χαλαρωσει κιολας , αν δεις οτι δεν ανταποκρινεται ουτε εκει περα υπαρχει προβλημα.
Δεν μπορώ να αποφασίσω σε ποιο από τα τρία να απαντήσω! ΧεχεΑς το κάνω εδώ!Συμφωνώ μαζί σου. Μπορεί να είναι πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο κούραση, άγχος, άλλα προβλήματα άσχετα με το θέμα. Όμως είναι μόνο ένα χρόνο μαζί. Όσο και κουρασμένος να είσαι, ο πόθος και η λαχτάρα για τον άλλο κανονικά έπρεπε να υπερνικάει την κούραση. Μπορεί όντως να συμβαίνει αυτό που λες.. Απλά κι εγώ λέω ότι είναι ύποπτο. Μπορεί να μην υπάρχει άλλη, αλλά μπορεί και να μην υπάρχει άλλη αγάπη προς την κοπέλα.
Ναι εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα οσο αναφορα το θεμα κουραση ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Επισης αποτι διαβαζω απο κατω ο ανθρωπος εχει ξενερωσει με καποια περιστατικα που εχουν συμβει. Ειναι και αυτος ενας λογος που μπορει να μην εχει ορεξη. Γενικα πρεπει να το ψαξει η κοπελα αλλιως δεν βλεπω μελλον.
Scroll to top icon