ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2016 | 17:47

Απορία..

Καλησπέρα σαςΓνωρίζω ένα παιδί, εδώ κ 4 χρόνια.Έχουν γίνει διάφορα στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν ήμασταν μαζί λόγω του ό,τι μένουμε σε διαφορετικές πόλεις.Εγώ, να σας πω με το χέρι στη καρδιά, τον αγαπάω πάρα πολύ.Έτυχε κ μου προέκυψε δουλεια στη πόλη του. Πήγα κ πριν φύγω αποφάσισα να του πω ότι είμαι εκεί. Ήρθε, με βρήκε κ περάσαμε μια πολύ όμορφη βραδυά. Πολύ καλός, ευγενικός κ ρομαντικός.Όταν επέστρεψα στη πόλη μου, ξεκινησαμε επικοινωνία μέσω μηνυμάτων. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Μου απαντάει αμέσως στα μηνυματα που του στέλνω. Αμέσως! Δε στέλνει όμως, ποτέ πρώτος.. :(Τα μηνυματα που μου στελνει ειναι όλα όμορφα, γλυκά κ ρομαντικά.Μου δείχνει ενδιαφέρον αλλά μόνο όταν δείξω εγώ. Γιατί κρατάει στάση; Στο παρελθόν, έφαγα τα μούτρα μου κ πόνεσα πολύ. Κ τώρα φοβάμαι πολύ να τον εμπιστευτώ ξανά.Ευχαριστώ πολύ όποιος κάνει το κόπο κ μου απαντήσει.
16
 
 
 
 
σχόλια
Διογένη, σ'ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σου..Είναι αρκετά μπερδεμένη η ιστορίαΜε έχει πληγώσει στο παρελθόν κ μου έχει δείξει μεταμέλεια γι αυτό. Ξεκίνησαμε πάλι να μιλάμε, μου δείχνει πολύ ενδιαφέρον, μου προτεινε κ διακοπές. Βέβαια, εγώ περιμένω να δω πράξεις. Γιατί από λόγια χορτάσαμε.
Καλό μου κορίτσι, ό,τι σου έγραψα στο λέω εκ πείρας (γιατί μάλλον είμαι και αρκετά μεγαλύτερός σου, είμαι στα δεύτερα ''άντα'' πλέον). Αν τώρα δεν έχει κάτι άλλο να ασχοληθεί, θα ασχοληθεί μαζί σου. Αν εσύ θέλεις κάτι χαλαρό χωρίς να επενδύεις πάνω του, ζήσε το, αν όχι κόψε το γιατί θα πληγωθείς άσχημα μετά ελπίζοντας αδίκως. Καλή τύχη.
Εγώ τώρα πάω στα πρώτα ''άντα'' :) Τι χαλαρό, καλέ μου;Εγώ τον βλέπω ως πατέρα των παιδιών μου!Εδώ ψάχνω δουλειά, στη πόλη του, κ αν βρω έχω πάει.Φοβάμαι πως έχεις δίκιο. Αχ βαχ... :(
Μακάρι να κάνω λάθος στην εκτίμησή μου, αλλά επέτρεψέ μου να γνωρίζω την αντρική ψυχολογία καλύτερα... Μην επενδύεις όμως και πολλά σε αυτή την κατάσταση... Αν σε έχει ''κατατάξει'' μέσα του στη ''στήλη'' με την επωνυμία ''περιπέτειες'', πολύ πιθανόν να παραμείνεις εσαεί εκεί ενώ ξαφνικά θα μάθεις ότι παντρολογιέται και είναι πανευτυχής.
Διογένη κ seven seas σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη γνωμη σας. Σας έχω μια ερώτηση!Αν με θεωρεί ''περιπέτεια'' 4 χρόνια τώρα, γιατί μου προτείνει να πάμε μαζί διακοπές; Γιατί μου πρότεινε να συγκατοικήσουμε; Όταν του είπα χτες ότι βγηκα έξω με ενα καινουργιο φορεμα κ ολοι με κοιτούσαν (οκ, δεν επρεπε να το κανω, το ξέρω) μουλάρωσε! Κ καταλαβα οτι χαλάστηκε! Που να ξερε ότι εγώ στο μυαλό μου εχω μόνο αυτόν κ όποιος κ να με πλησιασει δε δίνω σημασία. Αχ βαχ ρε παιδιά... Οικογένεια θέλω να κάνω μαζί του κ πραγματικά σας μιλάω, ειναι το όνειρο μου να τον κάνω ευτυχισμένο.
Μισό λεπτό κοπέλα μου: καταρχήν τη συγκατοίκηση την αναφέρεις τώρα, αυτό ίσως αλλάζει κάπως τα δεδομένα που έδωσες αρχικά.Από εκεί και πέρα, πολλοί πολλά μπορούνε να πούνε πάνω στον ενθουσιασμό τους. Ξεκαθάρισε τα πράγματα από κοντά και βλέπεις.
Διογένη ναι. Μία φορά μου το πρότεινεκ όταν το συζητησαμε αλλη μία φορά μετά από δική μου νύξη, μου είπε ναι να πάω να μεινω μαζί του.Ευχομαι όταν τον δω από κοντά να ξεκαθαριστεί η κατασταση. Σ'ευχαριστω πολύ. Με βοηθησες :)
Πονάει όταν ο άλλος σε βλέπει έτσι.Κ ποιος ο λόγος να μου πει οτι θα πάμε μαζί διακοπές, αν είμαι χρυση εφεδρεία; Ίσως τα σημάδια είναι καθαρά, αλλά εγώ να μη τα βλέπω..
Φυσικά και πονάει. Εγώ επιμένω στην αρχική μου άποψη. Θα με θυμηθείς αργότερα, ακόμη και διακοπές να πάτε μαζί ισχύει ό,τι έγραψα πιο πάνω. Μην ενθουσιάζεσαι καλή μου, σου μιλάω καλοπροαίρετα και ''καμένος'' και εγώ...
Γιατί το να στέλνεις πρώτος έχει ευθύνες, αν δεν πεις καλά αυτό που θες να πεις μπορείς να ξεκινήσεις χαζές καταστάσεις χωρίς λόγο. Τουλάχιστον εγώ αυτό το θέμα έχω δυστυχώς.
Soul αν είναι έτσι, τότε μπορώ να πω ότι μου εδωσες πολύ χαρά!Η απάντηση είναι για το επόμενο σχόλιο σου, απλά δε με αφήνει να απαντήσω σε εκείνο, από κατω.Φαίνεται ότι δε θέλει να με χασει κ ούτε να χαλάσει αυτό που έχουμε.. Αλλά με στεναχωρεί που δείχνει ενδιαφέρον μόνο όταν κάνω εγω τη κίνηση. Κ είμαστε κ οι 2 υπερβολικά ευαισθητοι ως άνθρωποι.
Δοκίμασε να το συζητήσεις μαζί του, εξήγησε του με ευγενικό τρόπο όχι σαν γρίνια, θα σου άρεσε να σου έστελνε και εκείνος που και που και πως δεν θα είχες πρόβλημα ακόμα και αν δεν ήταν κάποιο ουσιαστικό μήνυμα.
Scroll to top icon