ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2016 | 18:58

Δεν δινω χρονο...

...Σε συναισθηματικα αναπηρους ανθρωπους.Σε αυτους συμπεριλαμβανω και εκεινους που δεν μπορουν να εκφρασουν τα συναισθηματα τους.Οπως εμαθα να τα λεω και πιστεψτε με ημουν στρειδι μεχρι την ενηλικιωση,ετσι θεωρω οτι ειναι αυτονοητο χαρακτηριστικο καθε ενηλικου ατομου να μπορει να εκφραστει αμεσα.Ουτε σε μηνες/χρονια ουτε σε 5 λεπτα.ΤΩΡΑ!ΧαχαχχαχαχχαΦαση:Θελω παγωτο και το θελω τωρα!Μπερδεψτε με με παιδακι δεν με νοιαζει;p Ξερω τι θελω bitches,εσεις γκρινιαξτε γιατι δεν εκφραζετε ο γκομενος.Περαστικα.Μισω τη γκρινια;)
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν κ δε μ αρέσει να μιλάω για "αυτονόητα" ειδικά έτσι όπως το θέτεις εσύ, αλλά απ ό, τι φαίνεται έτσι μόνο έτσι θα το καταλαβεις (πιθανόν!)Αυτονόητο δεν είναι οτι ΚΑΘΕ ενήλικο άτομο μπορεί να εκφραστεί άμεσα, αυτονοητο είναι ότι ο κάθε άνθρωπος εκφραζεται διαφορετικά. Άλλος με περισσοτερα λόγια, άλλος πιο άμεσα, άλλος γρηγορότερα, άλλος θέλει το χρόνο του..Δεν μπορεί να τους βάζεις όλους τους ανθρωπους στο ίδιο τσουβαλι, ειδικά από τη στιγμή που ενηλικιώθηκες.. Απολυτοι τρόποι σκέψεις οδηγούν σε απολυτα συμπερασματα κ συνήθως, αν όχι πάντα, λανθασμένα..
Scroll to top icon