ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2016 | 21:47

Πλαστική στηθους

Δεν μπορω να καταλαβω καθολου την λογική των κοριτσιών που πηγαίνουν και κανουν πλαστικη στο στηθος. Γενικα δηλαδη δεν ειμαι υπερ των πλαστικών, αλλα μπορω να δεχτω οτι μια στραβη μυτη πχ μπορει να σου χαλαει ολο το προσωπο κ να σου δημιουργεί κ προβλημα στην αναπνοή, οπότε οκ, μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του να κανεις ρινοπλαστικη. Ομως το στήθος ειναι ενα σημειο του σωματος το οποίο ειναι καθαρα σεξουαλικο, ο "ρολος" του δηλαδη ειναι να προσελκυει τα αντρικα βλεμματα. Οποτε κάνοντας πλαστική εκεί είναι σαν να παραδεχεσαι ότι ο μόνος τροπος για να κανεις κάποιον να σε κοιταξει είναι να μεγαλωσεις τα βυζια σου. Ειναι σαν να λες: μιας κ δεν εχω κατι αλλο αξιόλογο για να προσελκυσω κάποιον, ας φτιάξω τα βυζια μου μπας κ με προσεξει κάνεις". Υποτιμάς τον εαυτο σου κοινως. Δεν μπορω να το καταλάβω. Αν μια κοπελα ειναι μοντελο, οκ ισως ειναι μερος της δουλειας της το να έχει θηλυκο σωμα, γιατι πχ σε μια φωτογραφιση το μεγαλο στηθος προσδιδει θηλυκότητα, οποτε οκ να το καταλαβω αν το κάνει για τη δουλειά της. Ομως μια κοπελα που κανει μια αλλη δουλεια, γιατί να μπει σ αυτη τη διαδικασία να φτιάξει το στήθος της? Νομιζει οτι θα γινει πιο θηλυκη κ ερωτευσιμη? Μα στ αληθεια πιστεύετε οτι υπάρχει αντρας που μας ερωτευεται μονο για το στηθος μας? Ημαρτον. Ερωτευσιμα πανω μας μπορει να ειναι χιλια δυο πραγματα κ οχι μονο το στήθος : ο τροπος που περπαταμε, ο τροπος που μιλαμε, το χαμογελο μας, το βλεμμα μας, η αυρα μας, το χιούμορ κλπ. Αντί να βελτιωσετε κάτι απ αυτα, βελτιωνετε το στήθος? Αλλωστε, οι περισσότεροι αντρες (πιστευω) δεν εχουν κανενα θεμα με το μικρο στήθος, αν δηλαδη τους αρέσει μια κοπελα, δεν θα κατσουν να ασχοληθούν με τετοιες ασημαντες βλακειες. Κ ακομα κ αν υπάρχουν αντρες που εχουν τέτοιο σκεπτικο, οτι "αν η αλλη δεν εχει μεγαλα βυζια δεν κανω σεξ η σχεση μαζι της", τοτε τους λυπαμαι που θεωρούν οτι η απόλαυση του σεξ σχετιζεται μονο με το μεγεθος του στηθους της γυναικας κ όχι με το ποσο σε αναβει γενικοτερα η αλλη με την συμπεριφορα της κλπ. Ειμαι κοπελα κ εχω μικρο στηθος, δεν σκέφτηκα ομως ποτε να κανω πλαστικη, ουτε θεωρησα ποτε οτι αυτο αποτελει εμποδιο στην ερωτικη μου ζωη. Κ δεν εγραψα ολο αυτο το κατεβατο για να πω ότι ειμαι ακομπλεξαριστη κλπ, αλλα γιατί μου τη δίνει που είμαστε τοσο επιφανειακοι, μου τη δίνει που το μονο που μας νοιάζει είναι να μας θεωρουν οι αλλοι ομορφους, αντί να μας νοιαζει ξερω γω το να ειμαστε καλοί ανθρωποι.
6
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως το ότι κατακρίνει το να ασχολείται μία γυναίκα με τη σεξουαλικότητά της; Δηλαδή γιατί είναι κακό το να φτιάξεις το στήθος σου ενώ δεν είναι κακό να φτιάξεις τη μύτη σου; Ναι ρε φίλε, γουστάρω να είμαι σεξοβόμβα, πού είναι το κακό; Δε θα με ερωτευτούν γι' αυτό, αλλά αυτό που κολλάει; Είπε κανείς ότι το κάνω γι' αυτό; Για να είμαι πιο σεξουαλική το κάνω. (Δεν έχω κάνει, απλά μπαίνω στη θέση της...) Εμένα πάντως αυτό με ενόχλησε. Γενικά είμαι υπέρ του να κάνει ο καθένας με το σώμα του ό, τι τον κάνει να νιώθει καλύτερα. Μακάρι να το αγαπούσαμε όπως είναι, δυστυχώς μας βομβαρδίζουν με ανούσια πρότυπα ομορφιάς- αυτό πρέπει να αλλάξει. Από κει κι έπειτα, αν θέλεις να αλλάξεις κάτι και μπορείς, άλλαξέ το, δεν είναι θέμα επιφάνειας. Σε όλους αρέσει το όμορφο, αυτό δεν είναι επιφανειακό, ούτε αποκλείει το να μας αρέσει και κάτι άσχημο.
Croissant, δεν υπάρχει κάποιος καθολικός κανόνας που να ορίζει τι κάνει τον άλλον σέξι. Σημασία έχει κάθε κοπέλα να νιώθει καλά με τον εαυτό της. Αφού λοιπόν η εξομολογούμενη αναγνωρίζει πως είναι οκ κάποια να αλλάξει τη μύτη της γιατί δε νιώθει όμορφη, θα πρέπει να θεωρήσει εξίσου οκ να αλλάξει και το στήθος της γιατί δε νιώθει σέξι, αλλιώς υποπίπτει σε μία διάκριση λίγο συντηρητική. Αντίθετα είναι εξίσου πιθανό μία άλλη κοπέλα με μικρό στήθος να νιώθει σέξι και να μη θέλει να το αλλάξει. Εκεί επικεντρώνεται-νομίζω-η εξομολόγηση, στο μεμπτό του σημείου της επέμβασης, και όχι στην επέμβαση αυτή καθεαυτή. Τώρα αν πιάσουμε το γιατί τόσες κοπέλες νιώθουν την ανάγκη να αλλάξουν τα πάντα πάνω τους και να αγγίξουν την τελειότητα μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια, τα οποία δεν έθιξε η εξομολόγηση.
Έχει γίνει πια μόδα το ψεύτικο επάνω την γυναίκα. Πραττουν ότι θέλει το σύστημα και η μόδα που τα επιβάλλει και τα προβάλει. Τι να κάνουν και αυτοί οι πλαστικοι, κλέφτες να γίνουν αν δεν έχει δουλειά;
Όπως θα έλεγες ότι ο φίλος σου έχει μικρό πεος αλλά έχει τρομερή προσωπικότητα.Η σεξουαλικότητα του καθενός για τον εαυτό του είναι δικό του θέμα και μάλιστα δύσκολο.Δεν το καταλαβαίνει ούτε ο ίδιο πολλές φορές.Πόσο μαλλον εμείς για αυτόν.
Scroll to top icon