ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2016 | 14:01

Σχολη αστυφυλάκων

Λοιπόν για σας πρωτα απο ολα!!!Απλα θελω να μου δωσετε μια απάντηση τίποτε άλλο!!!Εγω θελω να γινω αστυνομικός γιατι μου αρεσει παρα πολυ.Αλλα εχω ακουσει παρα παρα πολλους φιλους μου και κολλητούς να μου λενε τοι εαν μπεις σχολη αστυφυλάκων θα καταστρεψεις την ζωη σου κτλ...Εχω στεναχωρηθεί με αυτα που ακουω και σκεφτομαι να μην παω..Αλλα απο την αλλη ομως σκεφτομαι οτι θα εχω εναν μονιμο μισθο γαι το μελλον μου και οτι δεν πρόκειται να με διωξει κανεις...Πειτε μου την γνωμη σας θα την ηθελα πολυ!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Αχ αχ είσαι ακόμα μικρός και δεν βλέπω ακόμα να έχεις καταλάβει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα το μόνιμο και σταθερό. Το επάγγελμα που θες να επιλέξεις είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα και ψυχοφθορα που υπάρχουν με το απλό αντάλλαγμα των 600 ή700 € για το υπόλοιπο της ζωής σου. Επέλεξε κάτι άλλο να σπουδάσει υπάρχουν τόσο ωραία επαγγέλματα να ασχοληθείς. Choose wisely!
Επικινδυνο σε τι ακριβως? Στο αραλικι στα γραφεια , στο air condition στα τουρμπατα skoda η στις τσαρκες με τα v-storm? Οι συγκεκριμενοι τυποι κανουν καταχρηση εξουσιας , ταλαιπωρουν τον απλο κοσμο και για καποιο λογο οταν γινονται ληστειες ειναι αφαντοι στα everest. Ξερω δεν αρεσουν σε καποιους αυτα που λεω αλλα αυτη ειναι η αληθεια. Οσοι γνωριζουν τι γινετε μεσα στην αστυνομια δεν μπορουν να πουν το αντιθετο.
Συμφωνώ εν μέρη μαζί σου αλλά πιστεύεις ότι τον συγκεκριμένον θα τον στείλουν κατευθείαν στα γραφεία και στα αραλικια; Κάνεις λάθος. Με ένα μισθό πρωτοδιοριστου θα των βάλουν πρώτη γραμμή στα ματ να φάει το ξύλο της ζωής του από τους αναρχικους ή στην καλύτερη περίπτωση να των βάλουν Ζ να κυνηγάει γυφτους με ναρκωτικά στα τσαντιρια. Με κίνδυνο να μην του βρουν ούτε εντερο για δείγμα άμα γίνει συμπλοκη. Η αστυνομία πια δεν είναι ενεργή για το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο συμφέρον βλέπε μισθό καθώς και την ανάλογη ασφάλεια που πρέπει να έχουν βλέπε όπλα αλεξισφερα καινούρια όχι τις παλιατζουρες που έχουν. Το ξερεις ότι σε κάποιες πόλεις τα πςριπολικα κινούνται από δωρεές πολιτών;
Μικρέ μου φίλε, πρώτον ο μόνιμος μισθός θα είναι εσαεί στα ίδια επίπεδα και θα ζεις μία ζωή στη μιζέρια. Κατά δεύτερον, ποιος σου είπε ότι ποτέ δε σε διώχνουν; για την παραμικρή μακακία (ακόμη και άλλου) μπορείς όχι απλά να διωχθείς, αλλά να βρεθείς μία ζωή μπλεγμένος. Τρίτον, ακόμη και παιδί μου να ήσουν (που θα μπορούσες μάλλον ηλικιακώς) θα έκανα τα πάντα να σε αποτρέψω από το να φορέσεις στολή, δεν έχεις ιδέα τι συνεπάγεται αυτό. Και τέταρτον, επειδή ζούμε στην Ελλάδα, μια ζωή θα είσαι ο ''μπάτσος'' και ο ''μπασκίνας'' για τους γύρω σου. Καλή τύχη σε ό,τι και να αποφασίσεις.
Scroll to top icon