ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2016 | 20:28

Νάζι...

Πως θα καταφέρω να γίνω λίγο πιο ναζιάρα και με αυτόν τον τρόπο να βγαίνω κερδισμένη; Μέχρι τώρα ο χαρακτήρας μου δεν είναι τόσο διαχυτικός με τους άλλους, εκτός αν είναι ο φίλος μου ή η οικογένειά μου ή οι φίλοι μου, αλλά αυτό το κοίταγμα ή το χαμογελάκι που θα κάνει ναζιάρα μια κοπέλα απέναντι σε κάποιον άνδρα και δεν θα της χαλάσει χατήρι είτε πρόκειται για φίλο είτε για επαγγελματικό όφελος.
15
 
 
 
 
σχόλια
Αααχχχ γειαα σαας.. Εμένα θα με αφήσετε μοναχούλααα;; (γερμένο κεφαλάκι, θλιμμένα puppy eyes, φωνή νιαουρίστικη - τρουφάκι γαρ, τα ααα λίγο τραβηγμένα)
E μα! Δεν βάζουν τόνους, τους κράζουμε, βάζουν τόνους, δεν τους διαβάζουμε! Τι να κάνουν κι αυτοί οι έρμοι;Λοιπόν, φιλενάς, εμένα άκου που το έχω το γυναικείο:Θα μπαστακωθείς στο ίντερνετ και θα περάσεις από δύο επαναλήψεις, όλες τις ταινίες με την Βουγιουκλάκη. Θα προβάρεις το κόλπο με το μαλλί μπροστά στο μάτι, το τίναγμα του κεφαλιού και τον τόνο της φωνής. ΟΧΙ το φύσημα του μαλλιού, είναι από ταινία που δεν πρέπει να λάβεις υπόψιν σου, εκτός κι αν προσπαθείς να ρίξεις νταλικιέρη στην Αθηνών-Πατρών.Μετά, θα πιάσεις βουβό κινηματογράφο και θα μάθεις απόξω κι ανακωτά το γρήγορο ανοιγόκλειμα των βλεφάρων.Και, μα τον Τουτατή, ΠΟΤΕ χαμογελάκι παρά μόνον όταν έχεις επιτύχει το ποθούμενον! Τα ματάκια (όσο δεν θα ανοιγοκλείνουν τα βλέφαρα) θα πρέπει να είναι ορθάνοιχτα, τα μαγουλάκια φουσκωμένα και το χειλάκι τρεμοπαίζει έτοιμο να πλαντάξει στο κλάμα άμα δεν σου κάνουν το χατήρι!....Κι άμα δεν πιάσει κάτι από όλα αυτά, απείλησέ τους ότι θα κρατήσεις την αναπνοή σου, όπως ο Οβελίξ :p
Τρόμαξα! Υπάρχει, λέω, άνθρωπος, που αμφισβητεί την Αλίκη;...μετά όμως, με κοίταξες με το τρεμάμενο χειλάκι σου και πετάρισες τις βλεφαρίδες σου, και ησύχασα!(:p)
Καταραμενη τεχνολογια..ουτε να ανοιξω 17 browsers ταυτοχρονα δε με αφηνεις να εξιλεωθω!!!Εγω..εγω(τρεμαμενο χειλακι, βουρκωμενα ματια)εγω δεν ηθελα ποτε να κανω κατι τετοιο..εγω με τη δουλεια μου(σφιγμενα χειλη, σουφρωμενη μυτη,αποφασιστικο βλεμμα), αυτα τα 2 χερια παλευω τοσα χρονια..(πεταγμα φραντζας, χαμηλωμενο βλεμμα) Θα το παραδεχτω το λαθος μου....ΝΑΙ εσφαλλα...καταδικαστε με, καταδικαστε με λοιπον!! (σε κραυγη η επαναληψη και γοερο κλαμα).
ΑΡΙΣΤΑ! ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ! καμάρι μου εσύ! Πέρασες με την αξία σου κι όχι με ξένες πλάτες!...και τώρα προχωράμε στο επόμενο μάθημα που είναι "Τεχνολογία και Ίντερνετ". Πώς να μην φέρνουμε την καταστροφή όταν ανοίγουμε πολλούς browsers ταυτόχρονα....μέχρι και σε σένα πάτησες αρνητικές πανάθεμά σε :D
Κυρια κυρια..το ξερω και αυτο...καινουριος υπολογιστης+κινητο γτ αυταπου εχω αργοπεθαινουν στα χερια μου λεγεται!!! ;)))Βρε εχει πεσει μελετη...τι νομιζες?!!!
Για να μη μπορουν να σου χαλανε χατηρι σε προσωπικο ή επαγγελματικο επιπεδο χρειαζεται ειτε ενα καλο παστιτσιο ή ενας καλος πλαστικος...τι να το κανεις το ναζι?!!Τι εννοεις εχουμε 2016 και ρολο θα επρεπε να παιζει η δουλεια και η προσωπικοτητα?!
Scroll to top icon